0
Η Έδρα Ποντιακών Σπουδών συγχαίρει την ερευνητική ομάδα για το έργο που επιτέλεσε, διασώζοντας μνήμες και εικόνες του Ελληνισμού της Γεωργίας, και την ευχαριστεί για τη δωρεά.


Μια ακόμη σημαντική δωρεά στην Έδρα Ποντιακών Σπουδών έρχεται να προστεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για όλο το οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες και βιντεολήψεις, ανθρώπων και οικισμών) που συγκέντρωσε 8 χρόνια πριν (2012) από τα 49 ελληνικά χωριά επτά περιοχών της Γεωργίας, και μέρος αυτού ανέδειξε με έκθεση φωτογραφίας και ντοκιμαντέρ στο Φεστβάλ Θεσσαλονίκης (2016 και 2017 αντίστοιχα) η ερευνητική ομάδα "Χωρίς Παρελθόν δεν υπάρχει Μέλλον".

Η ομάδα αποτελείτο από τους/τις: Ανατολή Καρυπίδου, Μαρία Πλις, Δαμιανό Μαξίμωβ, Γεώργιο Κωστίδη και Γιάννη Ονουφριάδη, όλοι νέοι και νέες που γεννήθηκαν στη Γεωργία και ήρθαν στην Ελλάδα μετά τη διάλυση της πρώην ΕΣΣΔ.

Η Έδρα Ποντιακών Σπουδών συγχαίρει την ερευνητική ομάδα για το έργο που επιτέλεσε διασώζοντας μνήμες και εικόνες του Ελληνισμού της Γεωργίας, και την ευχαριστεί για τη δωρεά. Ο κορονοϊός δεν επιτρέπει για την ώρα την αξιοποίηση του υλικού μέσα στο αμφιθέατρο, αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top