0
Αν δεν σας την σηκώσει……..την διάθεση, αυτό το βίντεο της Ελληνίδας παρουσιάστριας Ρία Αντωνίου που κάνει καριέρα εδώ και χρόνια στην γειτονική Ιταλία τότε πραγματικά θα έχετε πρόβλημα. 



Το βίντεο δείχνει όλα τα προσόντα που διαθέτει η Ελληνίδα καλλονή και την έχουν κάνει διάσημη στην Ιταλική τηλεόραση και όχι μόνο. Η Ρία ξεκίνησε δειλά-δειλά τις πρώτες φωτογραφίσεις της στην Ιταλία, έχοντας μετακομίσει σχεδόν μόνιμα στο Μιλάνο, όπου και κατάφερε να μπει στο χώρο της μόδας, κάνοντας πασαρέλες και συμμετέχοντας σε διάφορα τηλεοπτικά σποτς και καμπάνιες.

ιγά-σιγά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, λίγο αργότερα ήρθαν και οι πρώτες τηλεοπτικές προτάσεις, με κορυφαία τη συμμετοχή της στην ιταλική έκδοση του «Dancing With With Stars («Ballando con le Stelle») μέσω της οποίας έγινε πασίγνωστη σε όλη τη χώρα, κατακτώντας μάλιστα με τον παρτενέρ της, Raimondo Todaro, την τρίτη θέση.

Το άκρως αποκαλυπτικό βίντεο της πανέμορφης παρουσιάστριας Ρία Αντωνίου για πασίγνωστο περιοδικό της Ιταλίας στην οποία δεν άφησε τίποτα στη φαντασία αφού όπως θα δείτε και εσείς το μοντέλο μοιράζει απλόχερα όλα τα προσόντα της μπροστά στον φακό.

Δείτε το βίντεο και με προσοχή:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top