0
Ο Πάνος Κιάμος ποτέ δεν επιδίωκε να χρησιμοποιήσει την προσωπική, οικογενειακή του ζωή για να αποκτήσει μεαγαλύτερη δημοσιότητα. 


Ο δημοφιλής τραγουδιστής, με διακριτικότητα και χωρίς να επιδιώκει να γίνει γνωστό, γνωρίστηκε με την τότε αγαπημένη του Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη το 2003, παντρεύτηκαν το 2008 με κουμπάρο τον επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη 12χρονη Λιάνα, τον 10χρονο Βασίλη και τον 8χρονο Κωνσταντίνο.
Τον τελευταίο καιρό οι φήμες μιλούσαν για σοβαρή κρίση στον γάμο τους που είχε προκαλέσει μάλιστα μεγάλη ένταση στις σχέσεις τους. Σημερινό δημοσίευμα της Reallife αναφέρει ότι το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει τον περασμενο Νοέμβριο και ήδη μάλιστα έχει εκδοθεί το διαζύγιό τους. Ο Πάνος Κιάμος που συνεχίζει με επτυχία τις εμφανίσεις του στο Fever G μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια τις τελευταίες πληροφορίες, αν και όλα δείχνουν ότι ό χωρισμός του ζευγαριού είναι γεγονός.

Δείτε την πιο πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι»:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top