0
Συνεχή πυρά από κυνηγετικές καραμπίνες δέχονται οι αστυνομικοί που στην Λέσβο με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να είναι τραυματισμένοι από καραμπίνες.


Συνολικά 43 αστυνομικοί έχουν κτυπηθεί από πυρά ή από ξυλοδαρμούς πολιτών, ενώ τέσσερις διμοιρίες, περίπου 80 άτομα, είναι παγιδευμένοι μέσα στο στρατόπεδο Παγανή της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, τέσσερις διμοιρίες που επέστρεφαν από το Διαβολόρεμα συναντήθηκαν με μεγάλη ομάδα κατοίκων που πήγαιναν να ενισχύσουν τα μπλόκα τη συγκεκριμένη περιοχή. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στήθηκε ενέδρα με πυροβόλα όπλα με αποτέλεσμα την άτακτη φυγή των αστυνομικών και τον εγκλεισμό τους στο στρατόπεδο Παγανή

Για αρκετή ώρα επικράτησε χάος και με πυροβολισμούς και τελικά οι άνδρες των ΜΑΤ κατάφεραν  να μπουν στο στρατόπεδο της Παγανής όπου και παραμένουν αποκλεισμένοι, έως τώρα.

Αυτή την στιγμή, περίπου 1.500 πολίτες να πολιορκούν το στρατόπεδο Κυριαζή που μέσα βρίσκονται πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ.


Συγκεκριμένα, οι πολίτες έσπασαν την πύλη του στρατοπέδου, άναψαν φωτιές και σημειώνονται επεισόδια.

Η κατάσταση ξέφυγε σήμερα από τα όρια καθώς συνεχίζονται οι οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων ενάντια στην κατασκευή νέων «δομών φιλοξενίας» για παράνομους μετανάστες


Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως από τα επεισόδια στη Λέσβο, στο Διαβολόρεμα και την Καράβα, έχουν τραυματιστεί 10 πολίτες (από δακρυγόνα και χτυπήματα) και 43 αστυνομικοί.


Αργά το απόγευμα, αποχώρησαν κυνηγημένες από την περιοχή Διαβολόρεμα όλες οι δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ αυτή τη στιγμή αποχωρούν και οι δυνάμεις από την περιοχή της Καράβας.Είναι αυτές οι δυνάμεις που κατέφυγαν στο στρατόπεδο στην Παγανή κυνηγημένες από τους οργισμένους κατοίκους!

Νωρίς το μεσημέρι μεγάλος αριθμός διαμαρτυρόμενων μέσα από δασικές οδούς, έφτασε στην περιοχή του Καβακλή, όπου βρίσκεται η υπό επίταξη περιοχή για τη δημιουργία δομής "φιλοξενίας" παράνομων μεταναστών.

Η αποχώρηση των ΜΑΤ από τη Λέσβο


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top