0
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις χτυπάει κόκκινο. Η διαφορά από τις άλλες φορές είναι ότι σήμερα οι Τούρκοι εμφανίζονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ να εκμεταλλευτούν το ιδανικό για εκείνους timing, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Όταν φτάνουν στο σημείο να κάνουν λόγο για… τουρκικά κεκτημένα στην Κρήτη, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει επικίνδυνα. Γι’ αυτό και η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

Όπως μαθαίνει το instanews από έγκυρες πηγές η οδηγία που έχει δοθεί στους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων είναι να είναι έτοιμοι για όλα.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά αν οι προκλήσεις ξεφύγουν, τότε «θα κάνετε ό,τι χρειάζεται για να προασπίσετε την εδαφική κυριαρχία της χώρας», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Όλοι ελπίζουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή η λογική θα πρυτανεύσει και ο Σουλτάνος θα κάνει πίσω. Το σίγουρο όμως είναι ότι λογικές τύπου «πήρε ο αέρας τη σημαία» έχουν πλέον τελειώσει.

Αν η τουρκική πλευρά προκαλέσει θα λάβει δυναμική απάντηση…


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top