0
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι όταν είδαν στην είσοδο διώροφης κατοικίας επί της οδού Γενναδίου του Γκύζη, το πτώμα ενός άνδρα που ήταν φιμωμένος και δεμένος σε καρέκλα!

Νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι και δεμένος χειροπόδαρα σε καρέκλα βρέθηκε νωρίς το πρωί, στις 09:00, ένας άνδρας 66 ετών. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην είσοδο διώροφης κατοικίας όπου και διέμενε στην οδό Αναστασίου Γενναδίου 59 στην περιοχή του Γκύζη από διερχόμενους που ενημέρωσαν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που εντόπισαν νεκρό τον άνδρα και ξεκίνησαν έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δολοφονία από ληστές «βλέπουν» οι αστυνομικοί για τον 66χρονο νεκρό έξω από το σπίτι του (video)


Δολοφονία με κίνητρο τη ληστεία «βλέπουν» οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση του 66χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός έξω από την είσοδο του σπιτιού του στην πολυκατοικία στην οδό Γενναδίου 59 στου Γκύζη.

Το πιθανότερο σενάριο πάνω στο οποίο κινούνται οι έρευνες κάνει λόγο για μια ομάδα ληστών που είχαν βάλει στο στόχαστρο τον άτυχο 66χρονο που ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κατά την ίδια εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών που «διαλέγει« θύματα για τα οποία έχει πληροφόρηση ότι έχουν χρήματα.

Η εκτίμηση των αστυνομικών που εξέτασαν τον χώρο στον οποίο βρέθηκε η σορός του 66χρονου είναι ότι οι ληστές ακολούθησαν τον άνδρα, τον χτύπησαν, του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού και στη συνέχεια το έψαξαν αναζητώντας χρήματα και πολυτιμα αντικείμενα.

Σε αυτή την εκδοχή συνηγορεί το γεγονός ότι η πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε μόνος του ο 66χρονος δεν ήταν παραβιασμένη.

Τον 66χρονο αρχικά αναζήτησε ο φίλος του με τον οποίο είχαν μαζί το βενζινάδικο ενώ τη σορό εντόπισαν κάτοικοι της πολυκατοικίας με πληροφορίες να λένε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Κτοικος της περιοχής έκανε λόγο για έναν μοναχικό άντρα φιλήσυχο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

Δείτε το βίντεο:



ΠΗΓΗ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top