0
Μάχη ενάντια στο οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Ελλάδος από αλλοδαπούς δόθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. 


Ο Μπακογιάννης προσπάθησε με φανατισμό να επιβάλλει την λειτουργία πακιστανικού σχολείου στα Σεπόλια, με την έγκριση όλων των παρατάξεων του αντισυνταγματικού τόξου. 

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη και της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα. 

Καταθέσαμε αδιάσειστα στοιχεία για την σύνδεση της οικογένειας Μητσοτάκη με τις ΜΚΟ που προωθούν την λαθρομετανάστευση: η θεία του Μπακογιάννη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι γενική διευθύντρια της ΜΚΟ Solidarity Now, που χρηματοδοτείται από το Open Society του George Soros

Καταδείξαμε το ποιόν της πακιστανικής οργάνωσης Unity, που ο Μπακογιάννης χαρίζει το 144 Δημοτικό Σχολείο στα Σεπόλια: ντύνουν παιδάκια με στολές του στρατού του Πακιστάν, κραδαίνουν όπλα και κραυγάζουν "Αλλάχ - Αλλάχ" και "Πακιστάν - Πακιστάν". Ο εκπρόσωπός τους, Ασλάμ, καταζητείται διεθνώς για διακίνηση λαθρομεταναστών, σύμφωνα με την πακιστανική πρεσβεία!

Αυτούς τους ανθρώπους χρησιμοποιεί ο Μπακογιάννης για να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος! Στην ψηφοφορία που ακολούθησε ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΠΛΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

Είχε προηγηθεί άρνηση των ίδιων συστημικών παρατάξεων να καταδικάσουν το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την 1η Νοεμβρίου, ενώ σύσσωμοι ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος του Ανταρσύα...loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top