0
Δύο νέα βίντεο, που καταγράφουν καρέ-καρέ τις κινήσεις των δραστών της μοιραίας για την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ληστείας στο κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.



Η ληστεία, από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης, που οδήγησε στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης, είχε σημειωθεί σε απόσταση λίγων οικοδομικών τετραγώνων από το διαμέρισμα, που θεωρείται ως μία από τις κεντρικές «γιάφκες» της οργάνωσης.

Τα δύο νέα βίντεο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα bloko.gr. Όπως προκύπτει, οι ληστές ενδεχομένως ήταν συντονισμένοι στη συχνότητα της Αστυνομίας από το κέντρο επιχειρήσεων.




Το protothema.gr είχε αποκαλύψει το βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην οδό 17 Νοέμβρη 13 στον Χολαργό, που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Η κάμερα κλειστού κυκλώματος του πρακτορείου κατέγραψε, στις 11 το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου, τις κινήσεις των δυο τρομοκρατών, την ώρα που έβγαιναν από το πρακτορείο.


Στο ίδιο βίντεο, μάλιστα, είχε καταγραφεί η στιγμή που ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων τρομοκρατών τραυμάτισε κατά λάθος τον άλλο!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top