0
Θρίλερ με έναν νεκρό και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη στην περιοχή των Μεγάρων.

Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ένα ζευγάρι  και πυροβόλησε εναντίον τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά όργανα.
Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσει τον 48χρονο άνδρα και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία,  καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού, με τον οποίο ο 48χρονος φέρεται να είχε καβγαδίσει νωρίτερα. 

Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, εμφανίστηκε, μαζί με τον δικηγόρο του, στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Η τραυματίας νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, ήταν πρώην άνδρας της αδερφής του 48χρονου θύματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης θεωρούσε ότι ο 48χρονος ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Οι τελευταίες πληροφορίες προσδίσουν ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις στο φονικό, καθώς το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του 48χρονου και της 43χρονης.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο, η 43χρονη ξύπνησε στο νοσοκομείο, αναζητώντας τον άντρα της. «Μπήκε μπροστά να με προστατέψει για να μην πεθάνω» φώναζε... Την ίδια ώρα, τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ήδη τα παρακολουθεί ψυχολόγος.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top