0
Σε δύο απίστευτης προκλητικότητας αναρτήσεις προχώρησε στο facebook ο Τούρκος ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακάρ στις οποίες δείχνει χάρτες που παρουσιάζουν την Τουρκία όπως το ερντογανικό σύστημα την οραματίζεται, δηλαδή ως μια νέα «Οθωμανική Αυτοκρατορία» που θα περιλαμβάνει και την μισή... Ελλάδα αλλά και τα εδάφη της αχανούς περιοχής του Τουράν.


Μάλιστα τη νέα «Οθωμανική Αυτοκρατορία» την ονομάζει «Ηνωμένες Πολιτείες... ».

Στην πρώτη ανάρτηση δείχνει έναν χάρτη με «τουρκικά εδάφη» από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Μογγολία και από το Καζακστάν μέχρι φυσικά την Συρία.

Γράφει μάλιστα «Στην κορυφή βρίσκεται η Δημοκρατία της Τουρκίας: Τουρκία - Αζερμπαϊτζάν - Ουγγαρία- Ναχιτσεβάν - Πακιστάν- Ουζμπεκιστάν - Καζακστάν- Μογγολία θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες... ».





Στην δεύτερη ανάρτηση απεικονίζει τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν δίπλα σε έναν άλλο χάρτη στον οποίο Βόρεια Συρία, Βόρειο Ιράκ και Θράκη-Ανατολική Μακεδονία, ανήκουν εξολοκλήρου στο... τουρκικό κράτος.

Μάλιστα σε αυτόν τον χάρτη και οι πετρελαιοπηγές της Deir Ezzor, Μοσούλης και Κιρκούκ βρίσκονται υπό τουρκική κατοχή.





Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά ο Τούρκος ΥΠΑΜ «Δεν έχουμε μάτια για την γη κανενός, αλλά βγάζουμε το μάτι αυτών που βλέπουν τη γη μας».

Εννοεί λοιπόν ότι όλη η Βόρεια Ελλάδα ανήκει στην Τουρκία και είναι τουρκική γη!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top