0
Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, την ίδια στιγμή που τα ηγετικά στελέχη της Χ.Α απολογούνται στη δίκη.



Του Άρη Σπίνου

Έτσι, επισημοποιήθηκε πλέον το κλείσιμο της κομματικής εφημερίδας Εμπρός, της οποίας βέβαια η κυκλοφορία είχε ήδη καταρρεύσει πολύ πριν τις εκλογές. Πλέον η Χρυσή Αυγή διαθέτει ως εφημερίδα μόνο το ομώνυμο έντυπο,που είναι προσωπική επιχείρηση του Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Η πρώην διευθύντρια έκδοσης του «Εμπρός» Ειρήνη Δημοπούλου-Παππά διορίστηκε πλέον επιστημονική συνεργάτιδα του μοναδικού ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Αθανάσιου Κωνσταντίνου,αν και βρίσκετε σε διάσταση με το σύζυγο της.

Η σιωπή της για ότι ξέρει και έχει δει θα έπρεπε…να έχει ένα καλό μισθό της τάξεως των 5.000 χιλιάδων ευρώ.Το μέγεθος της διάλυσης αποδεικνύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν προέβη καν σε ανακοίνωση αναστολής κυκλοφορίας της εφημερίδας της…

Επίσης φέτος ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά 10 χρόνια που δεν πραγματοποιήθηκε η φιέστα στις Θερμοπύλες, που είχε γίνει πανελληνίως γνωστή.Ήδη έκλεισαν ή κλείνουν αυτές τις μέρες οι τοπικές οργανώσεις στην Σαλαμίνα και στον Άλιμο που θεωρούνταν προπύργια του κόμματος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top