0
Μία ευθεία ερώτηση για τη σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έφερε για πρώτη φορά απαντήσεις από την πλευρά του Πρωθυπουργού για το ζήτημα αυτό.



«Δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση με τον Μαρινάκη»! Με αυτά τα λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος ρώτησε ευθέως για πρώτη φορά τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την πιθανότητα αυτή να δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τους υπόλοιπους.

Η ερώτηση επικεντρώθηκε στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το βράδυ του Σαββάτο, ο Κυριάκοης Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Έλληνα εφοπλιστή, κάτι που ο Έλληνας Πρωθυπουργός διέψευσε κατηγορηματικά: «Τον χαιρέτισα όπως έκανα και με περίπου άλλα 100 άτομα στο λόμπι του ξενοδοχείου», ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πρόσθεσε: «Δουλειά μου είναι να θέτω κανόνες. Δεν έχω προσωπικές σχέσεις ή φιλίες με επιχειρηματίες.

Δουλειά μας είναι να καθορίζουμε τους όρους του επιχειρηματικού παιχνιδιού και από εκεί και πέρα όλοι πρέπει να συμμορφώνονται με αυτό το πλαίσιο. Αν με απασχολούσε οτιδήποτε γράφεται στο διαδίκτυο για μένα και έπρεπε να απαντάω σε κάθε fake news, τότε δεν θα έκανα τίποτα άλλο».

Δείτε το βίντεο:




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top