0
Μια κατατρομαγμένη μπαργούμαν κάλεσε τους κυνηγούς φαντασμάτων για να ερευνήσουν την παράξενη κατάσταση που επικρατεί σε παμπ στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας.Συγκεκριμένα, το προσωπικό στην παμπ Μίκερ Μπρουκ, στο Τσίντλ, ανέφερε ότι τα παράθυρα άνοιγαν, οι κατάλογοι εξαφανίζονταν μόνοι τους από τα τραπέζια, ενώ ακόμη κι ένα ποτήρι τζιν απογειώθηκε από τη μια άκρη του μπαρ στην άλλη. Κι όλα αυτά έχουν, σύμφωνα με το κατατρομαγμένο προσωπικό, καταγραφεί στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του μαγαζιού.

Εξάλλου, οι γυναίκες του μαγαζιού λένε πως το φάντασμα, προφανώς γένους αρσενικού που τον ονόμασαν και Χάρι, πότε-πότε τους χαϊδεύει τα μαλλιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του προσωπικού, που επικαλείται το sputniknews, τα παράξενα γεγονότα αυξάνονται όταν βάρδια έχουν οι αγαπημένες γκαρσόνες του άτακτου φαντάσματος.

Από την πλευρά τους, οι πελάτες ισχυρίζονται ότι έχουν δει κι αυτοί, κατά καιρούς, μια σκοτεινή φιγούρα ντυμένη στα μαύρα να στέκεται καταμεσής στο μαγαζί, προτού εξαφανιστεί, τόσο απότομα όσο εμφανίστηκε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top