0
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του τραγουδιστή Πάνου Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας με τον παρουσιαστή και ηθοποιό Νίκο Μουτσινά να ξεσπά για τα όσα έγραψε ο τραγουδιστής.



Ο γνωστός τραγουδιστής σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτή τη δήλωση, ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων. 
Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού. Μία έλξη δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς».


Συγκεκριμένα, ο Ν. Μουτσινάς σε μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram έγραψε: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω..Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο;

Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο;

Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο»;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top