0
Εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής στην είσοδο της κατοικίας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος είναι στέλεχος του τμήματος που ασχολείται με την αθλητική βία.


Ο αξιωματικός υπηρετεί στην Ασφάλεια και διαμένει στο Γαλάτσι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές μικρής έκτασης στην είσοδο του κτιρίου και έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά της συγκεκριμένης υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αρχές ερευνούν αν και με ποια ομάδα συνδέονται οι δράστες της επίθεσης.

Φοβούνται και νέο «μήνυμα» στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το "dikisports.blogspot.com" η εν λόγω έκρηξη συνδέεται με τον μεθαυριανό αγώνα Παναθηναϊκου-Ολυμπιακου.

Ο αξιωματικός υπηρετεί επί οκταετία στο συγκεκριμένο τμήμα, θεωρείται από τους πλέον εξειδικευμένους στην Ελλάδα και έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες στην καταπολέμηση της βίας των γηπέδων.

Η τοποθέτηση βόμβας (μηχανισμός με μπιτονιά βενζινης) στο σπίτι του, στο Γαλάτσι, χαρακτηρίζεται "μήνυμα" οργανωμένων οπαδών στον ίδιο, καθώς με πρόσφατη έρευνά του ασκήθηκαν εισαγγελικές διώξεις εναντίον τους.

Οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες θα επιδιώξουν να στείλουν νέο "μηνυμα" και στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, μετά το μεθαυριανό ντέρμπι των "αιωνίων".

Από την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ γράφτηκαν υβριστικα συνθήματα με σπρέι στους τοίχους της πολυκατοικίας του Γαλατσίου.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top