0
«Θα καθαρίσουμε τα Εξάρχεια απ’ όλα τα σκουπίδια, δηλαδή τους σκληρούς ποινικούς, ακροαναρχικούς, ακροαριστερούς» είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας.




Πιο αναλυτικά, ως μια «αθόρυβη, νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα» παρομοίασε την Αστυνομία ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, η οποία «σιγά, σιγά θα μαζέψει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαλάσκας ξεκαθάρισε:

«Δεν εννοούμε αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν μια σκόνη, η οποία μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα, αλλά δεν έχει έναν καίριο χαρακτήρα για τα Εξάρχεια.

Εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις που είπε ο κ. Σπυρόπουλος, τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, τις έχουν ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι.

Όταν θ’ αρχίσουμε να μπαίνουμε και εκεί, τότε θα έχει πολύ δημοσιογραφικό ψωμί».

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα σημειώθηκε μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια.

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ είχαν αποκλείσει το σύνολο της περιοχής, περιμετρικά της πλατείας Εξαρχείων ενώ με παρουσία εισαγγελικού λειτουργού εισήλθαν σε τέσσερα σπίτια κοντά στην πλατεία Εξαρχείων.

Tα δυο από αυτά βρίσκονται  στην οδό Σπύρου Τρικούπη, ενώ τα άλλα δυο, ένα κτίριο στην οδό Ασημάκη Φωτήλα, ενώ ένα τέταρτο στην οδό Καλλιδρομίου.
Αποτέλεσμα της σημερινής επιχείρησης στα Εξάρχεια ήταν να μεταφερθούν συνολικά 143 άτομα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top