0
Ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει άγνωστους να επιτίθενται και να χτυπούν αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, τα ξημερώματα του Σαββάτου 1η Ιουνίου, στην οδό Πολυτεχνείου, στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία δέχθηκε κλήση, προκειμένου να βοηθήσει γυναίκα, η οποία είχε πέσει στο δρόμο εξαιτίας κρίσης πανικού. Όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σημείο, βρισκόταν ήδη εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο περιέθαλπε τη γυναίκα.

Ξαφνικά ομάδα ατόμων για άγνωστο λόγο επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Το περιστατικό δεν κράτησε περισσότερο από ένα λεπτό και οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ έγιναν και πέντε προσαγωγές.

Η αιτία της επίθεσης στον αστυνομικό δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί. Σύμφωνα με το bloko.gr που δημοσίευσε το βίντεο ντοκουμέντο, ο αστυνομικός σώθηκε από πελάτες καταστήματος που βγήκαν και έτρεξαν να τον βοηθήσουν.

Όσο για την ταυτότητα των δραστών, πληροφορίες αναφέρουν πως επρόκειτο για μπράβους, που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top