0
Ο αυτοαποκαλούμενος «πρόεδρος της Τσαμουριάς», Φεστίμ Λατό, φέρεται να σκοτώθηκε στην Ολλανδία, όπως γράφουν τα αλβανόφωνα μέσα ενημέρωσης αλλά και οι φίλοι του στα κοινωνικά δίκτυα.


Τα αλβανόφωνα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Λατό εκτελέστηκε μυστηριωδώς σήμερα το πρωί στο Ολλανδικό Κράτος.

Η δολοφονία του Φεστίμ Λατό, όπως λέγεται, έγινε με μυστηριώδη τρόπο και ακόμη δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο δράστης, ενώ, δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το γεγονός.

Σύμφωνα με το echedoros-a.gr, στο προφίλ του στο Facebook πολλοί από τους φίλους του εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του και στο αλβανικό έθνος για την απώλειά του.

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα το συμβάν στην οικογένεια του Λατός στην Αυλώνα. Όπως αναφέρθηκε, η δολοφονία θα μπορούσε να γίνει για πολιτικούς λόγους.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες από την αλβανική αστυνομία για τη δολοφονία του. Οι συγγενείς και φίλοι εξακολουθούν να εκφράζουν συλλυπητήρια για την απώλεια του στην ιστοσελίδα του στο Facebook, γράφει η Balkan Web.

Από την άλλη, η ιστοσελίδα albeu.com αναφέρει ότι ο Φεστίμ Λατό είχε προσκαλέσει στο σπίτι του δύο άτομα για καφέ, και όταν βγήκε στο κατώφλι του σπιτιού του να τους υποδεχθεί πυροβολήθηκε και πέθανε ακαριαία.

Να σημειωθεί ότι οι Αλβανοτσάμηδες και ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της, Φεστίμ Λατό,  δημιούργησαν τη λεγόμενη «Δημοκρατία της Τσαμουριάς»-«Republika e Çamëricë» και μάλιστα, υπέγραφαν διαβατήρια στα μέλη της ανύπαρκτης κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο πρόεδρος των Αλβανοτσάμηδων αυτών, που οι άλλοι Αλβανοτσάμηδες της Αλβανίας τον χαρακτηρίζουν ως «μαϊμού Πρόεδρο», κατοικεί στην Ολλανδία και έχει τρία παιδιά από γυναίκα Τουρκικής καταγωγής, γεγονός που αποδεικνύει τις ισχυρές σχέσεις του με τον τουρκικό παράγοντα.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top