0
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, με δηλώσεις του στην ολομέλεια αλλά και με ανάρτησή του στο twitter, με καθαρά “οργουελιανό” τρόπο, δήλωσε ότι ” ξεκίνησε ένα σχέδιο για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ομιλίας του μίσους, διατηρώντας παράλληλα την ελευθερία του λόγου και έκφρασης”.



Αυτή είναι μια ξεκάθαρη μορφή δίγλωσσης πολιτικής, αποτέλεσμα της πολιτικής «διπλής σκέψης». Η φίμωση παρουσιάζεται σαν προστασία της δημοκρατικότητας. Η λογοκρισία, παρουσιάζεται σαν απαραίτητη για την νομιμότητα. Όλα πλέον –κατά τον ΟΗΕ- θα πρέπει να είναι καλουπωμένα στα μέτρα της πολιτικής ορθότητας και εύπεπτα για την Νέα Τάξη πραγμάτων. Αλλά τι είναι ομιλία μίσους για τον ΟΗΕ; Σύμφωνα με τον δικό τους ορισμό από το σχέδιό τους για την καταστολή τους, ο «λόγος μίσους» είναι ότι αποτελεί επίθεση στην ανεκτικότητα, την ένταξη, την ποικιλομορφία και την ίδια την ουσία των κανόνων και των αρχών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ότι όλα αυτά συνέβαλαν για να γίνει η ζωή πολύ χειρότερη στις περισσότερες δυτικές χώρες, είναι … άσχετο …


Το σχέδιό τους περιλαμβάνει:

Περισσότερη λογοκρισία σε διαδικτυακές πλατφόρμες σε αντίθετες απόψεις.
Παρακολούθηση της δραστηριότητας εκείνων που θεωρούνται ότι «μισούν».
Δημιουργία εθελοντικών ομάδων, από ανέργους ανέργων ή άτομα που περνούν πολλές ώρες «online» και οι οποίοι συνεχώς θα αναζητούν και θα αναφέρουν τις αντίθετες απόψεις.
Εξελιγμένες μορφές τεχνητής νοημοσύνης, που θα βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση κάθε «αντιφρονούντος».

Κάπως έτσι, η «δημοκρατική Δύση» θα μετατραπεί σε μια σκληρή δικτατορία σκέψης, με σκοπό την δολοφονία της ελεύθερης έκφρασης και της πολιτικής ζύμωσης σε επίπεδο πολιτών. Οι Εθνικιστές, παραμένουν σε όλη την Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, η μόνη δύναμη που εγγυάται την ελευθερία έκφρασης και σκέψης.

Δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε σε όλα τα επίπεδα, κάθε δικτατορική προσπάθεια της Νέας Τάξης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top