0
Συνέντευξη τύπου- εξπρές , παρουσία του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, έδωσε  ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης , μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη στον παράδρομο της Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Ο τραγουδιστής  έχοντας τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια δίπλα του , ξεκίνησε να μιλάει, σταμάτησε, και στη συνέχεια είπε ότι «θα το πάει μέχρι τέλους για το δίκιο του».

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο Θέμης Αδαμαντίδης


«Θέλω να πως σε όλους τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες που είναι στην Ελλάδα, ότι αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός άλλου....», ξεκίνησε να λέει εμφανώς ταραγμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης και ακόμη φορτισμένος συναισθηματικά από την επίθεση που δέχθηκε. Σταμάτησε να μιλάει και κατόπιν ξεκίνησε και πάλι αφού ήπιε λίγο νερό.

Ξυλοδαρμός Αδαμαντίδη - Κούγιας: Ο Θέμης δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο


«Θέλω να πω σε όλους τους Έλληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ΄ό,τι είναι και δική μας», επανέλαβε.

«Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες.  Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου». «Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία ... έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι' αυτό βγήκα...», είπε και αρνήθηκε να δεχθεί άλλες ερωτήσεις. 

Στη συνέχεια, περιορίστηκε να πει ότι απλώς ήθελε να δουν όλοι ότι είναι καλά, ευχαρίστησε και έβαλε τέλος στη συνέντευξη.Στην ερώτηση των δημοσιογράφων πώς έγινε το περιστατικό που είχε αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο, ο τραγουδιστής είπε ότι τα έχει ήδη... περιγράψει και σηκώθηκε από τη θέση του, αφήνοντας εμβρόντητους τόσο τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, όσο και τον ίδιο τον δικηγόρο του.

Ο κ.Κούγιας πάντως, που είχε πει ξεκινώντας τη διαδικασία ότι ο ίδιος ο κ.Αδαμαντίδης είχε απαιτήσει να γίνει η συνέντευξη, σημείωσε ότι η αστυνομία έχει κάνει «καταπληκτική δουλειά» στην υπόθεση.

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι έναν άνθρωπο που έχει κάνει ευτυχισμένους τους Έλληνες με τα τραγούδια του και το ήθος, θα τολμούσε κανείς να τον πειράξει. Ο κ.Αδαμαντίδης είναι ταλαιπωρημένος, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι είναι όρθιος», είπε ο κ.Κούγιας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top