0
Λυσσαλέα αντέδρασε η Άγκυρα που πήρε την απάντησή της από την Ελλάδα μέσα από την ευρεία άσκηση «Καταιγίδα». Ερντογάν μαινόμενος: «Όσοι θέλουν να συλλάβουν τον «Πορθητή», θα…»


Ευρισκόμενη σε πανικό και βλέποντας τις εικόνες της ελληνικής υπεροχής, κατέφυγε στην προσφιλή της μέθοδο, αυτή των απειλών, υποβιβάζοντας και εμπαίζοντας την ελληνική «Καταιγίδα».

«Η Ελλάδα προσπάθησε να μιμηθεί την άσκηση ‘Θαλασσόλυκος-2019’, που ήταν μία επίδειξη ισχύος της Τουρκίας», αναφέρει δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ, που χαρακτηρίζει ως «φιάσκο» την ελληνική ναυτική άσκηση.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι η Τουρκία έδωσε προς το ελληνικό ναυτικό, που εμφανίστηκε ανεπαρκές να συναγωνιστεί με τα τουρκικά πλοία και αεροσκάφη, το εξής μήνυμα: «Μη θερμαίνετε τα νερά, γιατί θα καείτε εσείς οι ίδιοι μόνοι σας!».

«Η Ελλάδα προσπάθησε να μιμηθεί την άσκηση «Θαλασσόλυκος-2019″, που ήταν μία επίδειξη ισχύος της Τουρκίας, αλλά έγινε τελικά αντικείμενο εμπαιγμού. Οι Έλληνες, ελλείψει μη επανδρωμένων αεροσκαφών ΙΗΑ, προσπάθησαν με την άσκηση «Καταιγίδα» να δείξουν τη δύναμή τους πετώντας μικρά drones πάνω από ένα κομμάτι του Αιγαίου, και με το ήμισυ των πλοίων που συμμετείχαν στην τουρκική άσκηση ‘Θαλασσόλυκος’», προσθέτει η «Γενί Σαφάκ».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top