0
«Γαλάζιες» βάφονται και οι επτά Περιφέρειες της Ελλάδας, που είχαν οδηγηθεί στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.


H πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές δόθηκε από την Singular Logic και το υπουργείο Εσωτερικών.


Στην Αττική, ο Γιώργος Πατούλης εκτιμάται πως υπερσκελίζει την Ρένα Δούρου με ποσοστό 66,2% των ψήφων, ανατρέποντας τις ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ πως θα μπορέσει να περάσει στην αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την αυτοδιοίκηση.

Η Singular Logic υπολογίζει πως σε έξι από τις επτά περιφέρειες οι εκτιμήσεις της δεν πρόκειται να διαψευστούν, με μοναδική εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου το αποτέλεσμα δεν επιτρέπει βεβαιότητα. Η πρώτη εκτίμηση θέλει τον Χρήστο Μέτιο να προηγείται με 51,1%.

Στην Δυτική Ελλάδα ο Νεκτάριος Φαρμάκης εκτιμάται πως θα αποσπάσει το 56,4%, ενώ στην Πελοπόννησο ο Παναγιώτης Νίκας προβλέπεται πως θα κερδίσει το 52,7%.

Στην Στερεά Ελλάδα ο Φάνης Σπανός εκτιμάται ότι θα επικρατήσει με ποσοστό 51,4%. Παρά την μικρή διαφορά, η Singular Logic δεν προβλέπει ντέρμπι.

Στα Ιόνια Νησιά η Ρόδη Τσαγκαροπούλου Κράτσα υπολογίζεται στο 59,1%, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης προβλέπεται πως θα βρεθεί στο 55,1%.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top