0
Είναι οριστικό και αφορά το... βελούδινο διαζύγιο του Αντώνη Ρέμου.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρέμος σταματάει την συνεργασία του με τον Παπαθεοχάρη και για την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ του επιχειρηματία και του καλλιτέχνη έγινε μια συζήτηση και διέκοψαν για την ώρα την μεταξύ τους συνεργασία...

Ο Αντώνης Ρέμος θα παραμείνει τον φετινό χειμώνα στην συμπρωτεύουσα και μετά τον Ιανουάριο ενδέχεται να ξανά κατέβει στην Αθήνα, όπως αναφέρουν οι πηγές μου!

Αιτία του «βελούδινου διαζυγίου» του με τον επί χρόνια συνεργάτη του αλλά και επιστήθιο φίλο του, Γιάννη Παπαθεοχάρη, ήταν ότι ο καλλιτέχνης ήθελε να ηρεμήσει και να δοκιμάσει τον εαυτό του και σε έναν άλλον χώρο πολύ μικρότερο που κατά την δική του άποψη του ταιριάζει περισσότερο!

Αντώνης Ρέμος: Τι συμβαίνει με την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του, Υβόννης;
Δυστυχώς τα νέα δεν είναι αυτά που περιμέναμε με χαρά για τον τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο!

Τι συνέβη με την γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ;

Σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις της Υβόννης και το "φουσκωματάκι" στην κοιλιά της, φημολογούνταν πως ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη.


Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως η Υβόννη, δεν είναι έγκυος!


Η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο δεν θα φέρει στον κόσμο, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, το δεύτερο καρπό του μεγάλου τους έρωτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έδωσε το άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον, η Υβόννη απλά.. έχει πάρει λίγα παραπάνω κιλάκια, που όμως της πάνε πολύ, αφού άλλωστε είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα! Ωστόσο, ο τραγουδιστής είναι θετικός στον ερχομό κι άλλου παιδιού...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top