0
Υπήρξε μία από τις καλές ηθοποιούς της γενιάς της, που έβαλε κι εκείνη το μικρό λιθαράκι της στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. 




Ο λόγος για την Βιβέτα Τσιούνη, η οποία έφυγε αθόρυβα από τη ζωή (όπως αθόρυβα έζησε) πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 85 ετών, ενώ η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στις 6 Μαΐου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Την πολυαγαπημένη μας αδελφή και θεία Βιβέτα Τσιούνη εκηδεύσαμε σε στενό οικογενειακό τη Δευτέρα 6/5/2019 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Η αδελφή της Πόπη Τσιούνη, τα ανίψια Ελιάννα και Βασίλης Ρεμεντζής. Οι λοιποί συγγενείς», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας, που έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση του θανάτου της.


Η Βιβέτα Τσιούνη γεννήθηκε το 1934. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, ενώ από το 1955 έως το 1993 έλαβε μέρος σε 35 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.

Η ηθοποιός συμμετείχε σε πολλές ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, όπως «Μικροί και Μεγάλοι εν δράσει», «Οργή», «Αμφιβολίες», ενώ τηλεοπτικά συμμετείχε στην αστυνομική σειρά «Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top