0
Πριν καλά, καλά αρχίσει η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τα παιχνιδάκια στην πλάτη των στρατιωτικών και των οικογενειών τους άρχισαν χωρίς καμία ντροπή! 



Οι ευνοημένοι της ζωής παίζουν με τη ζωή όσων κράτησαν και κρατούν το στράτευμα όρθιο σε συνθήκες κρίσης. Όσοι περιφρόνησαν το προσωπικό τις ώρες της μεγάλης θύελλας των περικοπών τους βάζουν σε θέση “κομματικής ομηρίας”. 

Όσοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τα προβλήματα τους, γιατί πολύ απλά δεν τους ενδιέφερε τίποτα άλλο παρά η προσωπική τους επιτυχία, εξακολουθούν να τους αντιμετωπίζουν ως αναλώσιμους…

Είναι δυνατόν να τίθεται θέμα να μην γίνουν οι μεταθέσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων; Είναι ήδη 30 Μαίου! Είναι δυνατόν να περιμένουν οι στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους τις εκλογές που γίνονται στις 7 Ιουλίου; Και πότε θα γίνουν οι μεταθέσεις; Μετά τις 15 Ιουλίου; Πότε θα υλοποιηθούν; Πότε θα ψάξουν οι στρατιωτικοί για σπίτι για την οικογένειά τους και σχολείο για τα παιδιά τους;

Οι μεταθέσεις πρέπει να γίνουν άμεσα και ελπίζουμε ότι οι Αρχηγοί δεν θα υποκύψουν στις απειλές. Όπως και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, που ίσως πρέπει κάποια στιγμή να απαντήσει σ΄ όσους πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα να διοικούν το στράτευμα χωρίς να ΄χουν καμία νομιμοποίηση γι΄ αυτό. Η σιωπή της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ μάλλον εκλαμβάνεται ως αδυναμία και ίσως πρέπει να υπάρξει μια απάντηση για όσους πολύ απλά δεν δικαιούνται να ομιλούν.

ΥΓ. Οι απόστρατοι καλό είναι να ασχολούνται με τα θέματα των αποστράτων και ν΄ αφήσουν τους εν ενεργεία να κάνουν τη δουλειά τους όπως ξέρουν.

ΥΓ 2. Όσοι ετοιμάζονται να ξαναφορέσουν στολή επανερχόμενοι από την αποστρατεία ας το ξεχάσουν. Όσοι τους το υπόσχονται χτυπώντας τους την πλάτη απλά τους κοροϊδεύουν.

ΥΓ 3. Παρακαλούνται τα κόμματα , ειδικά τα δύο μεγάλα, να ανακοινώσουν σύντομα τα ψηφοδέλτια τους ώστε να το πάρουν απόφαση όσοι αναμένουν πρόσκληση για “σωτηρία του Έθνους” από βουλευτικά έδρανα ή υπουργικές καρέκλες. Μήπως και σταματήσουν να αναστατώνουν το στράτευμα.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top