0
Μέχρι το Σεπτέμβριο ο Ζόραν Ζάεφ θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης . Μετά , θα ακολουθήσει το δρόμο του κ Τσίπρα . 


Αλλάξαμε λίγο το σχεδιασμό , αντί το ξήλωμα να γίνει από τα ¨Σκόπια¨ την 6η Μαΐου , δρομολογήθηκε να εκκινήσει από την Αθήνα έως τέλη Ιουνίου .

Εάν αλλάξουν οι γεωπολιτικές συνθήκες που επέβαλλαν τη συμφωνία των Πρεσπών , η ίδια η συμφωνία δεν θα αξίζει , ούτε την αξία του χαρτιού που εγράφη , κύριε Μητσοτάκη .

Για σκέψου, πως κατάφερες τέτοια ανατροπή στα καλά καθούμενα ; Θαύμα λες να έγινε ; Σύντομα θα «λάβεις» την αποστολή σου , για να σου «συγχωρεθεί» η υποκρισία στη Συμφωνία των Πρεσπών .

Το πολιτικό μέλλον εφεξής κάθε κυβέρνησης θα καθορίζεται από την στάση της στη συμφωνία αυτή . Η συμφωνία αυτή θα πρέπει να νικιέται , πολικά , κοινωνικά και δημοκρατικά , μέχρι να εξαφανιστεί .

Παράλληλα, ενεργοποιούμε το σώμα «ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», δε θέλουμε σε 1,5 μήνα «Τούρκους» Βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο , υπό το πρόσχημα της Ειρηνικής διαβίωσης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη μας .

«Σπρώχνουμε» την αντικατάσταση του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ. Ξέρετε τους λόγους ( Σύντομα δεν θα είναι πλέον αρεστός τον Λευκό Οίκο).

Ολοκληρώνουμε τη λειτουργία δομής , πατριωτικού συνδέσμου , που θα συντονίσει όλες τις ειλικρινής πατριωτικές συνιστώσες .

Η Ευρώπη που σέβεται και αναγνωρίζει την ταυτότητα των Εθνών μελών της (και όχι η Ευρώπη των Τραπεζών και των κυρίαρχων Ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων) , απέκτησε μια δυναμική που θα αλλάξει πολλά στραβά . Αυτή η Ευρώπη είναι το μέλλον μας.

Τούτο ήταν αναπόφευκτο!!!

Υ1. Καιρό τώρα οι «ΦΥΛΑΚΕΣ» δεν αφήνουμε την τύχη τούτο εδώ του τόπου , στα ξενοκρατικό Πολιτικό σύστημα.

Υ2. Χαιρετίζουμε το Πατριωτικό μήνυμα που έστειλε η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ « στις εκλογές , να στηριχθούν οι δυνάμεις που αντιτείνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Υ3.Δεν θέλουμε να μας ψηφίσετε , ούτε να μας πείτε μπράβο , απλά να ενημερώνεστε!!!

Ο.Υ.Α (Director of Geopolitical Strategy)

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top