0
Αυτό και αν είναι σκάνδαλο!!! Πανικός έχει προκληθεί με την είδηση πως πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός είναι βίζιτα πολυτελείας, με φωτογραφίες της να έχουν διαρρεύσει και να δημιουργείται σάλος στο χώρο της showbiz!



Πρόκειται για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Και όταν λέμε πασίγνωστη το εννοούμε! Είναι ένα από τα top ονόματα κορυφαίας σειράς που παίζει αυτή την περίοδο στην ελληνική τηλεόραση και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης!


Μάλιστα η κούκλα ηθοποιός εμφανίζεται και σε θεατρική παράσταση φέτος, μαγνητίζοντας τα βλέμματα του ανδρικού κοινού, αφού η γοητεία της δεν περνάει απαρατήρητη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η συγκεκριμένη κυρία, το όνομα της οποίας θα προκαλέσει ντόρο, έχει βρει τον μπελά της καθώς φωτογραφίες της από την ώρα της πράξης έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και προκαλούν σάλο! Η ίδια φαίνεται να έχει κινηθεί νομικά ώστε να διαψεύσει το γεγονός και να “πατήσει” πάνω σε φωτομοντάζ!



Όσο για τις τιμές της! Απαγορευμένες, αφού για κάθε βραδιά η κυρία της ελληνικής showbiz φέρεται να έπαιρνε τετραψήφιο αριθμό και μάλιστα από τα… υψηλά νούμερα! Δεν είναι λίγο βλέπεις να… κυκλοφορείς τέτοια γυναίκα! Έστω και με την βοήθεια… χρημάτων!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top