0
Περίπου στις 22:00 χθες βράδυ, λίγο μετά την παράκληση στον Άγιο, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο ναό με τους πιστούς να μιλούν για θαύμα.



Εκατοντάδες πιστοί συρρέουν από το πρωί, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, πεπεισμένοι πως έναΕ έλαβε χώρα στη χθεσινοβραδινή παράκληση στον Άγιο Γεώργιο.

Ειδικότερα, αιτία για την αθρόα προσέλευση των πιστών της περιοχής και όχι μόνο έγινε η εμφάνιση μιας μορφής παιδιού ή γυναίκας ή κατ' άλλους ενός αρματωμένου άνδρα, που εμφανίστηκε ξαφνικά «ζωγραφισμένη» στο μαρμάρινο δάπεδο του ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των πιστών, ήταν περίπου 22.00, όταν μετά την ακολουθία του Νυμφίου, έγινε παράκληση στον Άγιο Γεώργιο λόγω της εορτής του που είναι σήμερα (λόγω Πάσχα μετατίθεται), κι ένας άνδρας που έκανε μετάνοια κι είχε το βλέμμα του στραμμένο στο πάτωμα είδε να σχηματίζεται μια μορφή στο μάρμαρο, μπροστά από την εικόνα του Αγίου Γεωργίου. Την ίδια στιγμή μια γυναίκα είδε μια λάμψη.


Όπως ήταν φυσικό επικράτησε αναστάτωση, καθώς εκείνη την ώρα ήταν στην εκκλησία περίπου 50-60 άτομα που άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες. Το νέο διαδόθηκε άμεσα και κόσμος άρχισε να συρρέει στην εκκλησία για να δει τι έχει συμβεί, ενώ και σήμερα το πρωί κόσμος ήρθε από τις γύρω περιοχές στην εκκλησία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο εφημέριος του ναού πατέρας Παναγιώτης Κανακάρης, σε τηλεφωνική επικοινωνία του στο FocusFM, δηλώνει ότι δεν πρόκειται για θαύμα αλλά κάποιος δημιούργησε τη μορφή με τη φαντασία του, βλέποντας τα νερά που κάνει το μαρμάρινο δάπεδο.

Δείτε τη φωτογραφία:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top