0
Νεκρός έπεσε πασίγνωστος 33χρονος τραγουδιστής, όταν τον πυροβόλησαν μπροστά στην κόρη του!




Η είδηση έχει σοκάρει τους πάντες! Ο Αμερικανός ράπερ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Αμερικανοί, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

Ο λόγος για τον Nίπσεϊ Χάσελ!


Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ μέχρι στιγμής, ο 33χρονος Nipsey Hussle βρισκόταν έξω από το κατάστημα ρούχων «Marathon Clothing» που διατηρούσε, πιθανότατα στο πάρκινγκ, όταν ξαφνικά δέχθηκε καταιγισμό πυρών από αγνώστους.


Δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς, οι οποίοι νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης.


Στην τελευταία ανάρτησή του στο Twitter, ο Nipsey Hussle έγραψε: «Το να έχεις δυνατούς εχθρούς είναι ευλογία». Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook, ο Hussle ήταν «αφοσιωμένο μέλος» της συμμορίας του Λος Άντζελες «Rolling Sixty Crips», που δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’70.



Ποιος ήταν ο Nipsey Hussle:

Ο Nipsey Hussle γεννήθηκε το 1985 στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και στα φετινά βραβεία Grammy ήταν υποψήφιος με το άλμπουμ του, Victory Lap στην κατηγορία καλύτερο ραπ άλμπουμ το οποίο τελικά κέρδισε η Cardi B.

Tο 2010 ο Nipsey Hussle, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ermias Davidson Asghedom σύμφωνα με το IMDb, ίδρυσε την δισκογραφική εταιρεία «All Money In» και κυκλοφόρησε το «The Marathon», το πέμπτο του επίσημο mixtape, ενώ είχε συνεργαστεί με δεκάδες επιτυχημένους καλλιτέχνες της ραπ, συμπεριλαμβανομένων των Kendrick Lamar, Drake, YG, Ty Dolla Sign, Meek Mill και Young Thug.


Μετά την είδηση του θανάτου του, δεκάδες καλλιτέχνες και celebrities εξέφρασαν την έκπληξη τους και τα συλλυπητήρια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο δήμαρχος του Λος Άντζελες, Eric Garcetti έγραψε στο Twitter:

«Είμαστε δίπλα στους κοντινούς ανθρώπους του Nipsey Hussle και καθέναν που αγγίζει αυτή η η τραγωδία. Το Λος Άντζελες πληγώνεται βαθιά κάθε φορά που μια νέα ζωή χάνεται εξαιτίας παράλογης χρήσης όπλων».







loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top