0
Κανείς δεν περίμενε να δει τον Πέτρο Γαϊτάνο σε διαφήμιση και πόσο μάλλον του Jumbo για το Πάσχα.


O Ραψωδός, μας εξέπληξε αρκετά με αυτή τη viral διαφήμιση, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που το σχολίασαν είτε αρνητικά είτε θετικά. Αντέχεις να το δεις; Ο Γαϊτάνος ως νέος... Πόντιος Πιλάτος στη νέα διαφήμιση του Jumbo!

Δείτε το διαφημιστικό σποτ του Jumbo με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Γαϊτάνο:


Με αφορμή λοιπόν αυτή τη διαφήμιση, αποκαλύπτουμε όλα όσα δεν ξέρετε για το ραψωδό που ακούνε και οι καλόγριες και γαληνεύει η ψυχή τους.


Πάμε να δούμε:

Ο Πέτρος Γαϊτάνος γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1967, που σημαίνει ότι είναι 52 χρονών.
Είναι Έλληνας τραγουδιστής,γεννημένος στη Δράμα
Πήρε πτυχίο Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής μουσικής από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών
Έχει ηχογραφήσει πολλά άλμπουμ με τραγούδια που γράψανε για τη φωνή του κάποιοι από τους μεγαλύτερους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μάνος Ελευθερίου
Ο Πέτρος Γαϊτάνος έχει γράψει δεκάδες τραγούδια και στίχους!
Για κάποια χρόνια ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο Καρίπειον Μέλαθρον Θεσσαλονίκης
Είναι ένας από τους ελάχιστους ερμηνευτές του 20ου και 21ου αιώνα που καταγράφει την παραδοσιακή μουσική...
Είναι ο σημαντικότερος ερμηνευτής εκκλησιαστικής μουσικής στην Ελλάδα.
Το Πάσχα του 1995 κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ με τον τίτλο “Ώρα Ενάτη”.
Έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα 44 δίσκους με ύμνους.


Ο Πέτρος Γαϊτάνος μιλά για την ομοφυλοφιλία!

Για την ομοφυλοφιλία και για το αν είναι θανάσιμο αμάρτημα μίλησε ο γνωστός καλλιτέχνης Πέτρος Γαϊτάνος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή σχολιάζοντας και την δήλωση του Μητροπολίτη Ανθιμου ότι η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα είπε: «Δεν είναι θανάσιμο αμάρτημα από όσο γνωρίζω αυτό. Πιθανόν ο Παναγιότατος το ανέφερε αυτό για να δείξει πώς ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είναι μια αμαρτία, όπως οτιδήποτε γήινο είναι αμαρτία. Οτιδήποτε μας κάνει να εξαρτόμαστε από τη γη είναι αμαρτία. Αμαρτία με την έννοια της αστοχίας, όχι με την έννοια ότι θα μας κάψει ο Θεός. Αυτό είναι λάθος. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, έχουμε όμως σημεία αναφοράς και αυτά έχουν βαθμίδες. Τίποτα δεν είναι άσπρο μαύρο. Μπορεί ένας άνθρωπος να έχει μια σχέση με έναν άνθρωπο του ιδίου φύλου, αλλά είναι άλλο πράγμα ένας άνθρωπος να το κάνει αυτό μέσα από μία λαγνεία, πορνεία και μέσα από μια αίσθηση που ρίχνει πάρα πολύ την ηθική του, σκανδαλίζει τους άλλους και καταστρέφει τη ζωή του. Το πιο σημαντικό… καταστρέφεται η σχέση του με τον Θεό και η σωτηρία της ψυχής του. Άρα ότι έχει σχέση με τη γη, σε κλίμακες πάντα, πρέπει να το μετριάζουμε και να το αποφεύγουμε το δυνατόν».


Και συνέχισε λέγοντας:

«Ξέρουμε από τους ιερούς κανόνες ότι η σχέση δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου είναι αμαρτία. Είναι αμαρτία δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε. Όπως επίσης είναι αμαρτία ένας άντρας και μια γυναίκα να συνάπτει σχέσεις πριν από τον γάμο. Αν σκεφτούμε ότι η εγκράτεια και η παρθενία είναι ζηλευτά στοιχεία που μέσα στους αιώνες είναι σημαίες προς τη σωτηρία της ψυχής μας -αυτός είναι ο στόχος της ζωής μας- δεν πρέπει να βάζουμε μία τάξη σε όλα αυτά; Άρα θα έλεγα ότι δεν θα έπρεπε να είμαστε τόσο επιθετικοί και αφοριστικοί με τον τρόπο έκφρασης των ανθρώπων και ειδικά όταν αυτός δεν είναι παράνομος. Άρα δύο άνθρωποι που μπορεί να έχουν μια ωραία σχέση, ακόμα και ομοφυλοφιλική, γνωρίζοντας ότι είναι αμαρτία και δεν σκανδαλίζουν τους άλλους, είναι θέμα δικό τους. Έχω δει πολύ πιο ωραία ζευγάρια ομοφυλόφιλα από ότι ετεροφυλόφιλα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top