0
Σοκ στο Ελληνικό το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένας αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. 



Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 12, στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. 

Το ζευγάρι είχε έναν διαπληκτισμό, όταν ο άνδρας, που είναι 87 ετών αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, έβγαλε ένα 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε τη γυναίκα. Στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε ξανά τη σκανδάλη. 


Και οι δύο μεταφέρθηκαν εν ζωή στο Ασκληπιείο Βούλας με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά όπως έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα κατέληξαν και οι δύο..

Ένας ταξιτζής που βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλο πελάτη, είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, που είναι Βουλγάρα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του. Στην συνέχεια, δήλωσε ο ίδιος, «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς», προσθέτοντας πως δεν είδε τον 87χρονο δράστη.


Ένας περίοικος δήλωσε ότι οι καβγάδες του ζευγαριού ειδικά το τελευταίο διάστημα ήταν συχνοί και πως ειδικά το απόγευμα της Τετάρτης ακούστηκαν πάλι φωνές από το σπίτι τους. Ο ίδιος είπε πως όταν έφτασε στο σημείο, η γυναίκα ήταν εν ζωή και πως ο 87χρονος ήταν πεσμένος στην πόρτα του σπιτιού του, καθώς είχε ήδη αυτοπυροβοληθεί.


Το ζευγάρι ζούσε σε μονοκατοικία επί της Λ. Βουλιαγμένης, την οποία μάλιστα ανακαίνιζαν το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαφορές τους είχαν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία και με το ίδιο το σπίτι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν Ρωσίδα και όχι Βουλγάρα και πως γνώριζε τον ηλικιωμένο αρκετά χρόνια, αλλά είχαν παντρευτεί πρόσφατα.


Ένας νεαρός άντρας που έφτασε στο σημείο λίγο μετά τους πυροβολισμούς, δήλωσε πως είδε την γυναίκα πεσμένη στο πεζοδρόμιο, «μέσα στα αίματα», αλλά σίγουρα ζωντανή. Δεν ήταν τραυματισμένη στο κεφάλι, αλλά έτρεμε από το σοκ, συμπλήρωσε. 




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top