0
Σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ηθοποιός που το ελληνικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ».




Ο λόγος για τον Κύπριο ηθοποιό και κομμωτή, Στέλιο Γεωργιάδη, ο οποίος εξακολουθεί μέχρι αυτή την ώρα να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το κοινό ενημερώθηκε για την κατάστασή του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, την οποία αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται άτομο από το στενό του περιβάλλον.

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσω στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του», διαβάσαμε χαρακτηριστικά το μεσημέρι της Τετάρτης.


Ο ίδιος είχε πριν μερικές ημέρες νοσηλευτεί ξανά λόγω μιας μόλυνσης που προήλθε από κάποια παλιά εγχείρηση που είχε κάνει. Χρειάστηκαν δύο χειρουργεία για να επιστρέψει ασφαλής στο σπίτι του.


Τα τελευταία νέα μοιράζεται οικείος του στο Facebook:

«Δυστυχώς παραμένει ακόμη σε σοβαρή κατάσταση λόγω καρδιάς. Μετά από ανακοπές που προήλθαν λόγω εγκεφαλικού ο Στέλιος χρειάζεται ηρεμία και να μην βλέπει άτομα που ξέρει (πλην η οικογένειά του) γιατί αναστατώνετε θέλοντας να μιλήσει και αυτό του προκαλεί και θυμό…  Το μόνο θετικό προς το παρόν είναι πως άρχισε να αντιλαμβάνεται το τι του έχει συμβεί και καταλαβαίνει επίσης τα μέλη της οικογένειάς του. Προσευχές και μόνο».

Να ευχηθούμε περαστικά.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top