0
Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή του «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm,  εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, στον Νίκο Παππά αλλά και στον κ. Κατρούγκαλο.


Συγκεκριμένα είπε:

«Πάνω από την Λάρισα οι Συριζαίοι θα ψάχνουν την ψήφο τους. Οι Μακεδόνες είναι άκαμπτοι, δεν θα περάσει τίποτα από όλες τις προδοσίες του Τσίπρα. Θα δώσουν αποστομωτική απάντηση. Η Β. Ελλάδα έγινε ηφαίστειο ακούγοντας από τα χείλη του ανεκδιήγητου Νίκου Παππά ότι πριν από την συμφωνία η Μακεδονία ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων μας. Η Ελλάς χάνει τον τίτλο «Μακεδονικός Οίνος» εξαιτίας των πολιτικών καθαρμάτων του Μαξίμου. Διαλύσατε τις Μακεδονικές επιχειρήσεις προδότες του Μαξίμου. Οι Σκοπιανοί προωθούν ως «Μακεδονικά» τα δικά τους κρασιά. Στη μεγαλύτερη έκθεση οίνου που γίνεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στο περίπτερο τους οι Σκοπιανοί κάνουν αναφορά με μια ελάχιστη γραμματοσειρά που λέει χώρα προέλευσης «Βόρεια Μακεδονία». Η Κίνα από την άλλη απαγόρευσε την χρήση της λέξης «Μακεδονικός» από ελληνικά προϊόντα. Η πολιτική συμμορία κατάφερε τα προϊόντα της Β. Ελλάδος να χρειάζονται άδεια από τα Σκόπια.  Ο κ. Ζάεφ που κατάφερε όσα δεν κατάφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις είπε ότι βάσει των διεθνών νόμων πρέπει η Ελλάδα να πει αν υπάρχει μακεδονική μειονότητα».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι είναι ο Μητσοτάκης μεγάλος ηγέτης, είναι μετριότατος, ακούει Γερμανία και σηκώνεται όρθιος. Ο Μητσοτάκης θα μας πικράνει γιατί δεν έχει το νου του στο λαό, έχει στο μυαλό του τις μεταρρυθμίσεις και την Μέρκελ. Δεν εμπιστεύομαι τον Μητσοτάκη όμως ο Τσίπρας κατέστρεψε την χώρα, την πτώχευσε περισσότερο».

Ο Γ. Τράγκας πρόσθεσε: «Η χώρα είναι υπό διάλυση, υπό συρρίκνωση.  Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» λέει: «Ο Κατρούγκαλος άνοιξε θέμα συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία. Δίνουν στον Ερντογάν το μισό Αιγαίο». Τα πουλάει όλα το πολιτικό κάθαρμα του Μαξίμου, υλοποιεί εντολές των Γερμανών και του κ. Σόρος».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top