0
Το καλοκαίρι του 2003, σε μια ανεξερεύνητη περιοχή στα βουνά των Bucegi, μια ομάδα από το μηδέν Τμήμα (ένα άκρως απόρρητο τμήμα της Ρουμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών - SRI), είχε κάνει μια κοσμοϊστορική ανακάλυψη, η οποία θα μπορούσε να είχε εντελώς αλλάξει το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.
Στη φωτογραφία επάνω, διακρίνεται η τοποθεσία της  βάσης στο εσωτερικό της «Masivul Bucegi» στο βουνό, τη Ρουμανία.Επίσης, παρατηρήστε τις θέσεις της Σφίγγας της Bucegi και τους μονόλιθος Babele πάνω από τη βάση εξωγήινων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής άσκησε τεράστια διπλωματική πίεση στην κυβέρνηση της Ρουμανίας, η οποία σκόπευε να αποκαλύψει τα ευρήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Οι επιπτώσεις έγιναν πολύ πιο περίπλοκε εξαιτίας της βάναυσης παρέμβασης του Τάγματος των Illuminati, η οποία προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο τόσο της θέσης της ανακάλυψης,όσο και της κοινή Ρουμάνο - Αμερικανικής αποστολής. 

Ο ειδικός σε περίεργα φαινόμενα, καθώς επίσης και ο ηγέτης των εργασιών για το ρουμανικό κράτος, Cezar Μπραντ, είναι ο «ήρωας» για τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν στα βουνά Bucegi.Είχε επίσης δύο αξέχαστες συναντήσεις με έναν κορυφαίο εκπρόσωπο των Illuminati, και με μέλος κορυφής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Μια παράξενη επίσκεψη από τον πιο ισχυρό της λεσχης Bilderberg 


Τον Μάιο του 2003 ο Cezar επισκέφθηκε έναν πολύ σημαντικό χαρακτήρα. 

Η πρόσκληση σε σύσκεψη ήρθε μέσα από τη SRI, ως αποτέλεσμα της παρέμβασης της κυβέρνησης. Το πρόσωπο ήταν ένας ξένος, αλλά μιλούσε τη ρουμανική γλώσσα πολύ καλά. Ήταν επίσης εξοικειωμένος με τη χώρα. 

Η SRI ενημέρωσε τον Cezar ότι ο επισκέπτης ήταν ένα υψηλόβαθμο μέλος μιας πολύ σημαντικής μασονικής στοάς από την Ιταλία, ήταν ένας ευγενής, και είχε πολύ ισχυρή οικονομική επιρροή στη Ρουμανία. 

Η πολιτική επιρροή του ήταν επίσης πολύ υψηλή, δεδομένου ότι ήταν σε θέση να διαπεράσει το τοίχωμα  παραγόντων  της SRI και να φτάσει στο DZ. 

Ο Cezar αισθάνθηκε μια υψηλή πίεση και ένα βαρύ βάρος γύρω από αυτό το πρόσωπο. Ήταν σαν να περιβάλλεται από ένα σύννεφο βαρύ, δυσάρεστης ακτινοβολίας που απέκρυβε τις πραγματικές προθέσεις του. Για τη συνάντηση αυτή ο Cezar η΄ταν καλά προετοιμασμένος, απομονώνοντάς τον εαυτό του σε ένα δωμάτιο για να περιέλθει σε μια κατάσταση βαθιάς περισυλλογής, για να μάθει περισσότερα σχετικά με το πρόσωπο. 

Της Σρι ελικόπτερο έφερε αυτόν το αλαζονικό, ψηλός κύριο, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι. Είχε ένα μπαστούνι με λαβή από ελεφαντόδοντο και χρυσό ένθετο. Το πρόσωπό του εξέφραζε την τραχύτητα και τα πράσινα μάτια του είχαν μια παράξενη επίδραση, ακτινοβολώντας μια ασυνήθιστη ψυχρότητα. Ο ίδιος παρουσιάστηκε  ως Senior Massini (πιθανώς όχι το πραγματικό του όνομα). Ήταν πολύ σίγουρος για τη δύναμή του και δημιούργησε την εντύπωση ενός ανθρώπου που χρησιμοποιείτε για να δώσει εντολές. 

Αυτός ήταν ο ηγέτης σε μια από τις πιο σημαντικές μασονικές στοές της Ευρώπης, αλλά και σε μια  από της πιο σημαντικές μασονικές οργανώσεις στον κόσμο: τον Όμιλο Bilderberg. 

Ο Massini ήταν πολύ άμεσος και δήλωσε ότι οι άνθρωποι είναι δύο ειδών: αυτοί που μπορούν να χειραγωγηθούν και να αποκλειστούν (αυτοί αποτελούν την πλειοψηφία), και εκείνοι που έχουν ορισμένες αρετές και ισχυρές προσωπικότητες. Είπε ότι η ομάδα του είναι μέρος του υψηλότερου Τεκτονικού Τάγμα και είναι πολύ ενδιαφερόταν για την έκβαση της συζήτησης. 

Ο Mister Massini εξήγησε ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι μια μασονική στοά, και αυτό σημαίνει πολύ περισσότερα από αυτό. 
Είπε ότι τα οικήματα είναι μόνο προσόψεις και η πραγματική δύναμη είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι το τριακοστό τρίτο ιεραρχικό επίπεδο.

Ο Massini κάλεσε τον Cezar να ενταχθεί στην ομάδα, αφήνοντας του να καταλάβει ότι θα έχει πολλά πλεονεκτήματα. 

Σύμφωνα με τον Cezar οMassini ήταν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά ισχυρός,κάτι το  οποίο ερχόταν σε αντίθεση με την ηλικία του. Δυστυχώς γι 'αυτόν, η δύναμή του ήταν επικεντρωμένη σε ένα τεράστιο εγωισμό, την αλαζονεία και την αίσθηση της ανωτερότητας έναντι των υπολοίπων. 

Ο Massini ενημέρωσε τον Cezar ότι τον ζήτησε προσωπικά, χρησιμοποιώντας την πολιτική επιρροή του, επειδή εντυπωσιάστηκε από την ψυχική δύναμη του Cezar. 

Οι κατάσκοποι του Πενταγώνου με τους δορυφόρους τους


Ένας δορυφόρος του Πενταγώνου που χρησιμοποιείται για γεωδαιτικό κατασκοπείας, με βάση βιονική τεχνολογία και τη μορφή κυμάτων, που ανακαλύφθηκε το 2002, μια ξεχωριστή μονάδα σε μια συγκεκριμένη περιοχή στα όρη Bucegi. Ο κενός χώρος μέσα στο βουνό δεν είχε επικοινωνια   με το εξωτερικό, και φαινόταν σαν να ήταν σκαλισμένη από το εσωτερικό, από νοήμονα όντα. Δεν ήταν σίγουρα μια σπηλιά. 

Η δορυφορική σάρωση του βουνού αποκάλυψε δύο μεγάλα ενεργειακά μπλοκ. Οι φραγμοί αυτοί έγιναν από τεχνητή ενέργεια. Η πρώτη ήταν σαν έναν ενεργητικο τοίχο, εμποδίζοντας την πρόσβαση στη σήραγγα, ενώ η δεύτερη είχε διαμορφωθεί σαν ένα θόλο (ή ημισφαίριο), και βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του τούνελ, κοντά στο κέντρο του βουνού. 


Ο Massini ήταν σίγουρος ότι μέσα στο θόλο, θα ανακάλυπτε κάτι εξαιρετικά σημαντικό. 

Είχε βαθιά γνώση για την προέλευση αυτής της ανακάλυψης και  γνώριζε την ύπαρξη τουλάχιστον ένος στοιχείου που βρίσκεται μέσα στη μεγάλη ημισφαιρική αίθουσα. 


Η σήραγγα με τον τρούλου παράξενα ευθυγραμμίζονται με τις βραχώδεις σχηματισμούς από την κορυφή του βουνού, που είναι γνωστά ως « Babele "και το" Σφίγγα της Bucegi". 


Μια παρόμοια δομή στο Ιράκ 

Η ομάδα του Πενταγώνου σημείωσε ότι η ημισφαιρικό ενεργειακό φράγμα είχε την ίδια συχνότητα δόνησης και το ίδιο σχήμα με μια άλλη άκρως απόρρητη υπόγεια δομή που είχε ανακαλυφθεί πριν, κοντά στη Βαγδάτη, Ιράκ. Λίγο μετά από αυτή την ανακάλυψη, ο ιρακινός πόλεμος ξέσπασε και μετά από μερικούς μήνες, οι Αμερικανοί είχαν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μυστικό στην περιοχή - που οι Ιρακινοί δεν ήξεραν τίποτα. 

Ο Massini εξήγησε στον Cezar ότι το περιεχόμενο της εν λόγω ανακάλυψης είχε να κάνει με το μυστηριώδες παρελθόν της Γης και την ιστορία των μυστικών οργανώσεων τους. Όταν η έρευνα του Πενταγώνου επεσήμανε τις ομοιότητες μεταξύ της υπόγειας δομής της Βαγδάτης και στα βουνά Bucegi,ο Massini και η Τεκτονική Στοά του ήταν εξαιρετικά ταραγμένοι. Αρχικά, είχαν σχεδόν πανικοβληθεί. Ο πανικός οφείλεται στο γεγονός ότι η δομή στο έδαφος της Ρουμανίας είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο περίπλοκη από ό, τι στο Ιράκ.

Η τοποθεσία της βάσης, στο χάρτη της Ρουμανίας
[Προφανώς, η Ρουμανία είναι πιθανό να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πτώση των μυστικών κοινωνιών που ελέγχουν τον κόσμο και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Προτάθηκε επίσης ότι κάπου πάνω από τα βουνά Bucegi, μια ενεργή  πυραμίδα βρίσκεται, η οποία είναι αόρατη στο γυμνό μάτι, και περιέχει την πραγματική ιστορία του πλανήτη μας. Κάποιος μπορεί να φανταστεί κανείς τον πανικό τους]. 

Ο Massini έφερε στο σημείο γεώτρησης ένα εξαιρετικά περίπλοκο, δύσκολο μηχάνημα διάτρησης βράχου, που χρησιμοποιείται από τον αμερικανικό στρατό. 
Η συσκευή χρησιμοποιείται ένα ισχυρό πίδακα πλάσματος και ένα είδος περιστρεφόμενου μαγνητικού πεδίου, κυριολεκτικά λιώνει το βράχο χωρίς εμφανή προσπάθεια.

Τα μυστικά στα όρη Bucegi - Έτος 2003

Ήταν σε θέση να επιτύχει διείσδυση περίπου 60-70 μέτρα μακριά από το πρώτο ενεργειακό φράγμα, και έφτασε στην πρώτη αίθουσα, η οποία έμοιαζε με ένα τούνελ του μετρό. Οι τοίχοι του ήταν περιποιημένη. Στο τέλος της σήραγγας υπήρχε μια τεράστια πέτρα πύλη, η οποία προστατεύεται από ένα αόρατο ενεργειακό φράγμα. 
Τρία μέλη της πρώτης ειδικής ομάδας παρέμβασης προσπάθησε να αγγίξει την πόρτα, και αμέσως πέθαναν από καρδιακή ανακοπή. 

Κάθε αντικείμενο (πέτρα, πλαστικό, μέταλλο ή ξύλο) που έριξαν στο φράγμα, αμέσως μετατράπηκε σε λεπτή σκόνη. 
Δύο στρατηγοί από το Πεντάγωνο και  προεδρικός σύμβουλος των ΗΠΑ έφθασαν επί τόπου. 

Το Grand Gallery

Πέρα από το τρομερό φράγμα ενέργειας, η οποία προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων, υπήρχε και ο στερεός βράχος πύλη. Στον τοίχο της σήραγγας, ακριβώς μπροστά από την πύλη, υπήρχε μια έκταση 20 τετραγωνικών εκατοστών, στο οποίο υπήρχε συνταγμένο ακριβώς ένα ισόπλευρο τρίγωνο προς τα πάνω. Η πλατεία βρίσκεται ανάμεσα στη τεράστια άλεσης πύλη πέτρα και το αόρατο ενεργειακό φράγμα. 


Ο Cezar έχει την αίσθηση ότι υπάρχει κάποιο είδος συμβατότητας μεταξύ των ενεργειακών φραγμάτων και τον εαυτό του, κάτι σαν μια αμοιβαία "συμπάθεια". Το χέρι του άγγιξε απαλά την επιφάνεια του ενεργειακού  φράγματος και ένιωσε ένα μυρμήγκιασμα στο δέρμα. Η ασπίδα ήταν εντελώς ακίνδυνη για αυτόν, έτσι πέρασε  μπροστά, περνώντας δεξιά μέσα από αυτό. Οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ ήταν απολύτως ζαλισμένοι. 

Ο Cezar εκτιμάται ότι το εμπόδιο που υπάρχει δεν είναι περισσότερο από μια ίντσα παχιά. 

Άγγιξε το σχέδιο τρίγωνο που βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας, και η γιγαντιαία πόρτα πέτρα αθόρυβα γλίστρησε προς τα αριστερά, στον τοίχο.Επίσης η εντολή ακυρώθηκε της ενεργειακής ασπίδας δίνοντάς τους πρόσβαση σε μια τεράστια αίθουσα, η οποία αργότερα ονομάστηκε "The Grand Gallery". 
  

Ακόμα  ήταν τέλεια φωτισμένη η μεγάλη στοά και δεν υπήρχε ορατή πηγή του φωτισμού.

Μετά την απενεργοποίηση του πρώτου ενεργειακού  φράγματος  το τεράστιο ημισφαιρικό κάλυμμα στο άλλο άκρο του δωματίου, ξαφνικά συντονισμένο σε υψηλότερη δόνηση  άρχισε να εκπέμπει υψηλότερες ακτινοβολίες .

Με μια πιο προσεκτική ανάλυση, ο τοίχος στο εσωτερικό του Μεγάλου Gallery φάνηκε συνθετικός αλλά και ένιωθα σαν κάτι οργανικό να υπάρχει μέσα του. 
Είχε το χρώμα του πετρελαίου, αλλά οι αντανακλάσεις ήταν πράσινο και μπλε. 

Αργότερα οι δοκιμές αποκάλυψαν ότι το υλικό του τοίχου ήταν κάπως τραχύ στην αφή, αλλά δεν μπορούσε να γρατσουνιστεί ή να καμφθεί. Θα αντέξει οποιαδήποτε προσπάθεια που θα γίνει για  να σπάσει, διάτρηση ή κοπή του. Αργότερα, οι επιστήμονες προσπάθησαν να κάψουν το υλικό, αλλά με ένα μυστηριώδη τρόπο, οι φλόγες είχαν κατά κάποιο τρόπο απορροφηθεί μέσα σε αυτό, αφήνοντας το ανέπαφο. 

Οι Αμερικανοί επιστήμονες συμφώνησαν ότι το υλικό είναι ένα μυστηριώδες συνδυασμός της οργανικής και ανόργανης ύλης. Μετά από 280 πόδια, η γκαλερί ξαφνικά γύρισε προς τα δεξιά σε μια απότομη γωνία. Πιο μακροπρόθεσμα ένα μπλε, sparkly, το φως θα μπορούσες να δεις. Το μπλε φως στο τέλος της γκαλερί ήταν η αντανάκλαση της προστατευτικής ασπίδας της ενέργειας. 

Μια παρόμοια βάση στο Ιράκ 

Ο σύμβουλος των ΗΠΑ για θέματα εθνικής ασφάλειας έλαβε μια κλήση και αυτός την κοινοποίησε ότι η ενεργειακή ασπίδα από τη Βαγδάτη στο Ιράκ, είχε ξαφνικά ενεργοποιηθεί, και επίσης πάλλονταν σε υψηλότερη συχνότητα. 

Μπροστά από την ασπίδα  της Βαγδάτης, το ολόγραμμα του πλανήτη μας εμφανίστηκε, το οποίο διαδοχικά και απεικονίζοντας σταδιακά την ευρωπαϊκή ήπειρο, στη συνέχεια μετακόμισε στο νότιο-ανατολικά, στη συνέχεια παρουσίασε τα βουνά Bucegi από τη Ρουμανία και, τέλος, παρουσίασε τη δική τους θέση μέσα στο διάδρομο του κτιρίου. Ήταν φανερό ότι οι δύο ημισφαιρικές ασπίδες ενέργειας  ήταν σε άμεση σύνδεση. 

Βασικά, η ιρακινή βάση είχε ενημερωθεί για την παρουσία των ανθρώπων στο εσωτερικό της ρουμανικής βάση. 

Τα κακά νέα ήταν ότι η αμερικανική προεδρία είχε ειδοποιηθεί και ήλθε σε επαφή με τη ρουμανική διπλωματία. Μέσα σε λίγα λεπτά, η όλη επιχείρηση είχε αποκαλυφθεί, και το σχέδιο Κυρίου Massini πήγε κάτω από τον αγωγό. 

Η προεδρία των ΗΠΑ ζήτησε να αναλάβει τον έλεγχο στη μυστική βάση και την όλη λειτουργία. Οι Ρουμάνοι πολιτικοί, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα για το πως υποβάλλονται σε μυστική επιχείρηση, πανικοβλήθηκαν. 

Οι Στρατηγοί του Πενταγώνου ήταν παρόντες στη σκηνή, είχαν ενημερωθεί ότι η Ουάσινγκτον ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση. 

CSAT (Ανώτατο Συμβούλιο Άμυνας) Επείγουσα Συνεδρίαση 

Μια έκτακτη συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Άμυνας  (CSAT) είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα συμπάθειας για το Τμήμα Zero. 
Οι περισσότεροι ήταν συγκλονισμένοι από την είδηση ​​που είχαν λάβει.
Η απόφαση του CSAT ήταν να συνεχίσει την έρευνα, αλλά υπό τον πλήρη έλεγχο Zero Τμήματος.

Είχαν   επίσης απαιτήσει την καταγραφή των πάντων που βρέθηκαν στο Great Room. 

Από το Βουκουρέστι (πρωτεύουσα της Ρουμανίας), οι διαταγες ήρθαν σε κύματα, ακυρώνοντας το ένα το άλλο. Μερικές ήταν πολύ σφοδρές και αυστηρές, ενώ άλλες ήταν απατηλές - υποδηλώνει την τεράστια ένταση. 

Τα μέλη του CSAT ήταν σε συνεχή συνεδρία, που διατηρούσαν επαφή με την ομάδα του όρους Bucegi. Μετά από συζήτηση πάντα για ώρες, είχαν αποφασίσει να κάνουν  γνωστή στο κοινό την ανακάλυψη.
 Η ρουμανική κυβέρνηση ήταν να προβεί σε επίσημη δήλωση σε ολόκληρο τον κόσμο. Ορισμένα μέλη του CSAT είχαν αντίθεση με σφοδρότητα την απόφαση. 

Επίσημη δήλωση της Ρουμανίας 

Όταν η διπλωματία των ΗΠΑ είχε πληροφορηθεί ότι η Ρουμανία θα αποκαλύψει τις ανακαλύψεις, τα πάντα συντονισμένα στο χάος. 
Ο Πρόεδρος κλήθηκε για άμεση τηλεφωνική συνομιλία με τον Λευκό Οίκο. 

Μέσα σε λίγες ώρες, οι ΗΠΑ μπλοκάρει όλες τις οικονομικές συναλλαγές με τη Ρουμανία και την πρόσβαση σε όλα τα άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. 
Η Ρουμανία ήταν έτοιμη να κηρύξει «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» στα βουνά Bucegi και την πρωτεύουσα. 

Οι συνομιλίες μεταξύ των αξιωματούχων των ΗΠΑ έφθασαν στο Βουκουρέστι και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ρουμανίας έλαβε χώρα χωρίς έναν μεταφραστή. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ήταν φραστικά βίαιοι, φωνάζοντας συνεχώς και με θέση  ισχύς εξαπέλυσαν απειλές στη Ρουμανία και των υπαλλήλων της. 

Η επίσημη αποκάλυψη της Ρουμανίας στον κόσμο θα παρείχε φωτογραφικές αποδείξεις και οτιδήποτε άλλο απαραίτητο για την πλήρη διαλεύκανση. Κορυφαίοι επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον πλανήτη ήταν να κληθούν σε εμπεριστατωμένες μελέτες. 

Αλλά το πιο σημαντικό, θα αποκάλυπτε την αλήθεια για το μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας και την πραγματική ιστορία της - η οποία, σύμφωνα με ό, τι Cezar μάρτυρας στο εσωτερικό του Μεγάλου Gallery, είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου πλαστή. 

Η αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ ήταν τόσο βίαιη, διότι ότι η δημοσιοποίηση θα είχε συντριβεί για την παγκόσμια επιρροή και την εξουσία τους, σε μια στιγμή. 

Ο επίσημος λόγος που αναφέρεται από τις ΗΠΑ, δεν ήταν να δημιουργήσουν πανικό στον κόσμο, αλλά παρέλειψε να αναγνωρίσει ότι η σημερινή κατάσταση της παγκόσμιας αγωνίας είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της σκόπιμης εξαπάτησης και χειραγώγησης που πραγματοποιούνται από τον Τεκτονισμό και άλλες μυστικές κοινωνίες, εδώ και χιλιετίες . 

Υπήρξε επίσης μια παρέμβαση από το Βατικανό (αν αναρωτιέστε πώς το Βατικανό έμαθε για την ανακάλυψη αυτή, τότε πρέπει να ξέρετε ότι είναι στην κορυφή της πυραμίδας ελέγχου του κόσμου, και η θρησκευτική τους ευσέβεια είναι απλώς μια πρόσοψη - διαβάστε : Οι πιο σκοτεινά μυστικά του Βατικανού ), στην οποία ο Πάπας () απηύθυναν έκκληση για μετριοπάθεια πριν από αυτή το μεγάλο θεμελιώδη βήμα για την ανθρωπότητα!. 

Ο Πάπας υποσχέθηκε να κάνει ορισμένα έγγραφα στη διάθεση του ρουμανικό κράτος από τα αρχαία  μυστικά αρχεία που έχουν στην κατοχή τους τα οποία είχαν μεγάλη σημασία για τη Ρουμανία. Τα έγγραφα αντιγράφων ασφαλείας των ανακαλύψεων (ναι, για αυτό είναι τόσο ισχυρός ο Πάπας ). 

Μετά από 24 ώρες διαπραγματεύσεων, η τελική συμφωνία επήλθε μεταξύ της Ρουμανίας και των ΗΠΑ. Το ρουμανικό κράτος ήταν να αναβάλει την ανακοίνωση, και σταδιακά να την παρουσιάσει στους ανθρώπους. 

 Η αίθουσα προβολής 

Το Grand Gallery τελείωσε απότομα με ένα τεράστιο αμφιθέατρο, 30 μέτρα σε ύψος (98,5 πόδια) και μήκους 100 μέτρων (328 πόδια). Η αίθουσα προβολής ήταν μικρότερη σε μέγεθος και προστατευόταν από μια ενεργειακή ασπίδα. 

Προχωρώντας προς την ασπίδα, ένα τμήμα της εξαφανίστηκε, σε σχήμα μιας πόρτας, επιτρέποντας την πρόσβαση στο εσωτερικό του. 
Η ασπίδα προστάτευε το δωμάτιο από οποιεσδήποτε εξωτερικές επιρροές. 
Μόλις στο εσωτερικό του δωματίου, η ασπίδα έγινε συμπαγής και φαινόταν σαν ένα λευκό-χρυσό τοίχο. 

Βασικά, η ασπίδα που σχηματίζεται σ΄΄αυτό το δωμάτιο έχει σχήμα θόλου  με κυρτά τοιχώματα και την οροφή. Στο πίσω μέρος της αίθουσας, σε ύψος ενός περίπου 10-12 μέτρα (33-39,5 πόδια), η ασπίδα τέλειωνε όπου άγγιζε το πέτρινο τοίχωμα του δωματίου.

Σε αυτό το τείχος υπήρχαν τρεις τεράστιες τρύπες τούνελ: η μία βρίσκεται ευθεία μπροστά, και οι άλλες δύο συμμετρικά και στις δύο πλευρές. Φωτιζόταν από ένα διάχυτο φως σε μια πρασινωπή απόχρωση. Και στις δύο πλευρές αποφάσισαν να απαγορεύσουν την πρόσβαση σε αυτές τις σήραγγες και υπεγράφη πρωτόκολλο μεταξύ τους.


Τραπέζια για Γίγαντες 

Μια σειρά από τεράστια πέτρα τραπέζια που είχαν τοποθετηθεί κατά μήκος της δεξιάς και της αριστερής πλευρά στους τοίχους (πέντε σε κάθε πλευρά), με την την καμπυλότητα τους. Οι πίνακες ήταν περίπου 2 μέτρα σε ύψος (6,6 πόδια). 

Οι κορυφές τραπέζι είχαν  ανάγλυφα , διαφορετικά σημάδια μιας άγνωστης γραφής και χαρακτήρες που έμοιαζαν με την  αρχαία σφηνοειδή γραφή. 
Η γραφή περιείχε επίσης γενικότερα σύμβολα, όπως τρίγωνα και κύκλους.
 Παρά το γεγονός ότι τα σημάδια δεν ήταν ζωγραφισμένα, είχαν ένα φως φθορισμού να εκπέμπει σε διάφορα χρώματα, διαφορετικά για κάθε πίνακα. 

Σε μερικά από τα τραπέζια υπήρχαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία φαίνεται να είναι τεχνικά εργαλεία.Από πολλά από αυτά τα εργαλεία, ημιδιαφανή λευκά καλώδια κατέβαιναν στο πάτωμα, και κατέληγαν μέσα σε λαμπερά, ασημί ορθογώνια κουτιά. Αυτά τα κιβώτια ήταν τοποθετημένα απευθείας στο δάπεδο. 

Σε μια πιο προσεκτική εξέταση, τα καλώδια ήταν  εξαιρετικά ευέλικτα και ελαφριά και θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι κυκλοφορούν παλμοί φωτός  σε όλο το μήκος τους. 
Κάθε φορά που κάποιος πλησίασε τους πίνακες, μια ολογραφική προβολή ενεργοποιείται αυτόματα, παρουσιάζοντας πτυχές ενός συγκεκριμένου επιστημονικού πεδίου. Οι τρισδιάστατες εικόνες ήταν τέλειες και είχαν ύψος περίπου δυόμισι μέτρα (8,2 πόδια). 

Οι προβλέψεις αυτοματοποιημένες και έτρεχαν από μόνες τους, αλλά την ίδια στιγμή ήταν εφικτό και να αλλάζει σύμφωνα με τις επιγραφές που άγγιζες στην επιφάνεια των πινάκων ». 

[Εικόνα ενός πραγματικού σκελετού γίγαντα που ανακαλύφθηκε στη δεκαετία του 1970 μέσα σε ένα ρουμανικό ορυχείο χρυσού, στη Rosia Montana - η πλήρης ιστορία σε ένα μελλοντικό άρθρο]:


Μια μεγάλη ανακάλυψη: Ολογραφικων Συνδυασμων DNA μεταξύ Εξωγήινων Είδων 

Λόγω του μεγάλου ύψους των πινάκων, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ειδικό τρίποδα για να αναρριχηθουν σε ένα άνετο ύψος. Σε μια πιο προσεκτική έρευνα που έχω παρατηρήσει ένα σκούρο υαλώδες υλικό που καλύπτει τις κορυφές στο τραπέζι. Το υλικό χωρίστηκε σε αρκετές μεγάλες πλατείες, που οριοθετείται από ευθείες γραμμές, οι οποίες σχηματίζουν κάποιο είδος  πλέγματος. 


Ένας από τους πίνακες που περιέχονται πληροφορίες από το πεδίο της βιολογίας, και προβαλλόμενες εικόνες των φυτών και των ζώων, ορισμένα από τα οποία ήταν εντελώς άγνωστα στους επιστήμονες. 

Μετά αγγίζοντας μία από τις πλατείες, ένα ολόγραμμα ενεργοποιήθηκε που παρουσιάζει τη δομή του ανθρώπινου σώματος. 

Το ολόγραμμα συνεχώς περιστρεφόμενο τονίζοντας διάφορες περιοχές του ανθρώπινου σώματος. 

Αγγίζοντας άλλες πλατείες ενεργοποιηθίκαν ολογραφικές προβολές με εξωγήινα όντα, από άλλα πλανητικά συστήματα. Αγγίζοντας ταυτόχρονα δύο διαφορετικές πλατείες, μια σύνθετη επιστημονική ανάλυση που είχε προβλεφθεί, δείχνει το DNA και των δύο ειδών, και τις δυνατότητες συμβατότητας μεταξύ των δύο. 

Στις πλευρές, σε κάθετες γραμμές, υπήρχαν γραπτές εξηγήσεις στην ίδια, αλλοδαπή γραφή. Στο τέλος της προσομοίωσης, εμφανιζόταν μια διασταύρωση μεταξύ των δύο ειδών.

Πραγματικοί γίγαντες

Κρίνοντας από το μέγεθος όλων των αντικειμένων μέσα στην αίθουσα προβολών, οι δημιουργοί του οικοδομήματος ήταν πιθανώς πολύ ψηλά όντα επιβεβαίωση των γιγάντιων ανθρωποειδών σκελετών που βρέθηκαν στη Ρουμανία θα μπορούσε να βρεθεί η είδηση σε μια εφημερίδα που ονομάζεται «Ziarul".: 

"Η ομάδα από την εφημερίδα συνοδεύεται από τον ερευνητή Vasile Rudan, ο οποίος σημείωσε ότι οι κάτοικοι του χωριού Bozioru έχουν συγκεκριμένα στοιχεία:
 α.Το νεκροταφείο με σκελετούς των γιγάντων Ανακαλύφθηκε κατά τύχη πάνω από 20 χρόνια πριν, όταν οι αρχές αποφάσισαν να φυτέψουν μηλιές στο χωριό Scaieni. Σκάβοντας σε ένα λόφο, οι χωρικοί ανακάλυψαν τεράστιους σκελετούς, μετρώντας πάνω από 2,40 m (7 ft 10 in). 

Ο"Dragoi Ilie ήταν ένας από εκείνους που εργάστηκαν στις μηλιές, μας οδηγεί στο σημείο και μας δείχνει όλο τον οπωρώνα:.« Παντού είναι τάφοι των γιγάντων Είχαμε κάνει τρύπες, για να φυτέψουμε δενδρύλλια, όταν βρήκαμε ένα ανθρώπινο κεφάλι. τόσο μεγάλο όσο μια κολοκύθα. Ούτε ένας από εμάς δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο. Ήμασταν όλοι έκπληκτοι. Σκάβοντας περαιτέρω, έχουμε βρει κάποια οστά των ποδιών, τόσο μεγάλα όσο οι πόλοι του αμπελώνα. Ο νεκρός πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος . "

Η Βιβλιοθήκη του Σύμπαντος

Η αίθουσα προβολών περιείχε λεπτομερείς πληροφορίες από τομείς όπως: φυσική, κοσμολογία, αστρονομία, αρχιτεκτονική, η τεχνολογία, βιολογία, τη γενετική, και ακόμη και τη θρησκεία. Επειδή περιείχε τόσο πολλές πληροφορίες, το δωμάτιο ονομάστηκε βιβλιοθήκη. 

Στη μέση του δωματίου, υπήρχε ένα βάθρο μοιάζει με περιοχή η οποία περιείχε μια ενδιαφέρουσα συσκευή. Οι επιστήμονες εικάζουν ότι θα μπορούσε να ήταν μια συσκευή για να ενισχύσει διάφορες εγκεφαλικές λειτουργίες.

Πίνακας Ελέγχου της Ρουμανίας 

Δίπλα υπήρχε ένας πίνακας εντολών, που καλύπτεται με διάφορα γεωμετρικά σύμβολα, σε διάφορα χρώματα. Υπήρχαν επίσης δύο συρόμενοι μοχλοι και ένα κόκκινο κουμπί στο κέντρο του πίνακα, πάνω από όλα τα άλλα εντολές. 
Μια ολογραφική προσομοίωση εξήγησε το σκοπό του κουμπιού.
Έδειξε μια εικόνα της οροσειράς των Καρπαθίων, όπως φαίνεται από 25 χιλιόμετρα (15,5 μίλια) από πάνω τους και στη συνέχεια, μια τεράστια ποσότητα νερού πλημμύρισε τα πεδινά και τις πεδιάδες. 

Στη συνέχεια, από τα εδάφη της Ρουμανίας, της Ουγγαρίας και της Ουκρανίας, περισσότερα ρεύματα του νερού φαίνεται,να κατευθύνονται προς το οροπέδιο της Τρανσυλβανίας, με τη μορφή των τεράστιων ποταμών. 
Η εικόνα επικεντρώθηκε στην επικράτεια της Ρουμανίας και την έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της καλύπτεται από τα νερά μιας μεγάλης θάλασσας. Μερικές από τις ψηλότερες κορυφές του βουνού θα μπορούσε τώρα να θεωρηθουν ως μικρά, επιπλέοντα νησιά. 

Στη συνέχεια, τα νερά άρχισαν να αποσύρονται, μόλις ενεργοποιήθηκαν οι αποφοίτοι που βρέθηκαν στον πίνακα, αφήνοντας βυθίστηκε μόνο μια μικρή περιοχή κοντά στο βουνό Retezat Godeanu. Ενα αληθινο εγχειρίδιο. 

Ενας μυστηριώδης Αμφορέας 

Πίσω από τον πίνακα ελέγχου υπήρχε ένα τετράγωνο βάθρο, περίπου τρία μέτρα (9 ft 10 in) ανά πλευρά, στην οποία ένας μυστηριώδης αμφορέας ανάπαυοταν. Ο Κύριος Massini είχΕ γνώση της ύπαρξής του και, γι 'αυτόν και για την Τεκτονικη ελίτ του, αυτή ήταν η πιο σημαντική ανακάλυψη. 

Ο αμφορέας περιείχε μια πολύ λεπτή λευκή σκόνη. Οι ερευνητές ήταν απογοητεύεται όταν ανακαλύψααν ότι η σκόνη ήταν μια φόρμουλα υψηλής καθαρότητας monatomic χρυσού, με άγνωστη κρυσταλλική δομή. 

Η σκόνη χρυσού στην καθαρή μορφή της, διεγείρει σημαντικά ορισμένα κύματα και ανταλλαγές ενέργειας σε κυτταρικό και νευρικών επίπεδο. Αυτό προκαλεί μια ταχεία διαδικασία της αναζωογόνησης. 

Θεωρητικά, ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει με τον ίδιο φυσικό σώμα για αρκετές χιλιάδες χρόνια, υπό την προϋπόθεση ότι καταναλώνει από καιρό σε καιρό, μια καλά καθορισμένη ποσότητα του monatomic χρυσόσκόνη. Αυτό εξηγεί πολλες αινιγματικες πτυχές για την απίστευτη μακροβιότητα κάποιων σημαντικών προσωπικοτήτων και αποκαλύπτει μέρος των κρυφων προθέσεων της παγκόσμιας ελίτ. 

 Η πραγματική ιστορία του πλανήτη μας 

Πίσω από τον αμφορέα, στη μέση της πλατείας, υπήρχε ένας τεράστιος θόλος που προβαλει ολογράμματα. Επέδειξε τις κύριες πτυχές της γης στο πιο μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας, από τις απαρχές της. Ο Cezar εξήγησε ότι σύμφωνα με τις εικόνες που προβάλλονται από το ολόγραμμα, περίπου το 90% της επίσημης ιστορίας της ανθρωπότητας είναι ψευδής και απομίμησης. Εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου είναι επίσης λανθασμένη. 

Στη μέση της πλατείας είναι ένας τεράστιος θόλος που εκτοξεύει ένα ολόγραμμα των κινούμενων μερών. Ο Cezar εξήγησε ότι σύμφωνα με τις εικόνες που προβάλλονται από το ολόγραμμα, εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου είναι εντελώς εσφαλμένη. 

Η πραγματική καταγωγή του ανθρώπου απεικονίζεται σε μια συμπυκνωμένη ολογραφική μορφή.Μετά από αυτά τα μαθήματα της αλήθειας, μπορούμε να πούμε ότι το 90% της επίσημης ιστορίας της ανθρωπότητας είναι ψευδής και απομίμησης. Απίστευτο, αλλά αυτό που θεωρείται σήμερα ότι έχει πραγματικά συμβεί στην ιστορία μας, ποτέ δεν έγινε ενώ οι λεγόμενοι «μύθοι» και «θρύλοι» είναι σχεδόν απολύτως αληθές. 

Επίσης, οι περισσότερες αρχαιολογικές θεωρίες είναι λανθασμένες. 

Για παράδειγμα, οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν 65 εκατομμύρια χρόνια πριν, και οι παλιές ήπειροι της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας υπήρχαν.

Αυτή η παράξενη αντιστροφή προκάλεσε πολλά προβλήματα και οι συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων στο παρελθόν μας. Για τη σωστή χρονολόγηση των γεγονότων που παρουσιάζονται σ΄ ένα αστρικό χάρτη που αντιστοιχούν στην περίοδο αυτή προβαλλόταν στο φόντο. 

Παρά το γεγονός ότι η χρονική περίοδος που καλύπτεται από τις προβλέψεις ήταν πολύ μεγάλη (αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια), και ο κύκλος πομπή της Γης είναι 25.920 χρόνια, παρατηρώντας τον αριθμό τις «πλατωνικής χρόνιας" (ο κύκλος 25.920 ετών), η ακριβής χρονολόγηση των γεγονότων ήταν δυνατή. 
Τα βουνά Bucegi είναι 50 έως 55000 ετών. 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις 

Ο Cezar είδε τι συνέβη κατά τη διάρκεια του λεγόμενου Μεγάλου Κατακλυσμού και όπου ο ανθρώπινος πολιτισμός προέρχεται, αλλά αποφάσισε να μην το αποκαλύψει αυτό, καθώς οι αποκαλύψεις είναι πάρα πολύ συγκλονιστικες για τη νοοτροπία, τις ιδέες και τη γνώση του σύγχρονου ανθρώπου. 

Προσωπικά, νομίζω ότι οι άνθρωποι σαν κι αυτόν είναι επίσης υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση της άγνοιας και της λανθάνουσας κατάστασης του ανθρώπινου είδους. Μας έχουν πει ψέματα για να χειραγωγείται για χιλιετίες, και μόλις είμαστε κοντά στην αλήθεια, κάποιος αποφασίζει ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να την ακούσουμε. 

Αυτή είναι μια αλαζονική και εγωιστική προσέγγιση! Οι άνθρωποι είναι τόσο έτοιμοι σήμερα όσο ποτέ  και όσο πιο γρήγορα η αλήθεια θα κυκλοφορήσει, τόσο το καλύτερο. Έχοντας περισσότερα κομμάτια του παζλ θα τους κάνει να δεχτούν την αλήθεια ευκολότερα και, το πιο σημαντικό, θα τους πείσουμε να αναλάβουν δράση εναντίον των χειριστών και υποδουλωτων. 

Σε μια ανησυχητική εμφάνιση των εικόνων, η ύπαρξη του Ιησού και της σταύρωσης του υποβλήθηκε επίσης. Οι προβλέψεις αποκάλυψαν ότι πολλοί από εκείνους που είδαν τη σταύρωση ήρθε από άλλες ιστορικές περιόδους. 

Φορούσαν το ίδιο είδος των ειδών ένδυσης, όπως τον υπόλοιπο του λαό αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν διαφορετικά εξ ου και οι συνεχείς καλύψεις των  προσώπων τους. Το ολόγραμμα παρουσίασε επίσης θραύσματα από τις πνευματικές ζωές των άλλων εξαιρετικών χαρακτήρων στο μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων και ατόμων που δεν γνωρίζουμε τίποτα. 

Σε εκείνους τους χρόνους, η κοινωνική και η κατανομή του πληθυσμού ήταν εντελώς διαφορετική από αυτό που είναι γνωστό σήμερα, τόσο οι αρχαιολόγοι και ανθρωπολόγοι θα πρέπει να επανεξετάσουν τις θεωρίες τους από το μηδέν.

Οι Τρεις μυστηριώδεις στοές 
  
Αιγυπτιακός πάπυρος με υπόγεια σήραγγα
Οι ανακαλύψεις των σηράγγων είναι χιλιάδες μίλια σε μήκος και οδηγούν σε τρεις διαφορετικές περιοχές του πλανήτη. Η μια η αριστερή  συνδέει τη ρουμανική βάση με μια ακόμα να ανακαλυφθείσα υπόγεια βάση κάπου στην Αίγυπτο (η οποία σίγουρα ανακαλύφθηκε και έχει διερευνηθεί μέχρι τώρα). 

Το ολόγραμμα της σήραγγας οδήγησε σε μια παρόμοια αλλά μικρότερη δομή, στο "οροπέδιο του Θιβέτ". Αυτή η σήραγγα είχε τρεις δευτεροβάθμιας διακλαδώσεις. Μια οδήγησε σε ένα υπόγειο χώρο κοντά στην ρουμανική πόλη Buzaru (κοντά στα "Καρπάθια Bend"). Μια άλλη οδήγησε στην ήδη αναφερθείσα ιρακινή βάση, ενώ η τελική διακλάδωση οδήγησε σε μια υπόγεια βάση στην «έρημο Γκόμπι», στη Μογγολία.

Η τρίτη σήραγγα - Ένας μυστικός κόσμος 

Η μεσαία σήραγγα ήταν η ποιο σημαντική τόσο ο Λόρδος Massini όσο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία σε μεγάλο βαθμό ζήτησε να κρατηθεί μυστικό για το κοινό. Αυτή η σήραγγα κατέβαινε σε ακραία βάθη προς ένα πραγματικό υπόγειο κόσμο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο του πλανήτη μας. 

Όσοι από εσάς δεν είναι εξοικειωμένοι με την θεωρεία της κοίλης γης , παρακαλούμε να σημειώσετε ότι υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που υποστηρίζουν τη θεωρία ότι όλοι οι πλανήτες είναι μάλλον κούφιοι στο εσωτερικό τους και υπάρχουν  ενδιαφέροντα επιστημονικά επιχειρήματα για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους. 

Επίσης, υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες και όμορφες ιστορίες για ανθρώπους που φέρεται να ταξίδεψαν σε αυτό τον κόσμο. Η σφαίρα είναι κοινώς γνωστή ως Agartha, και η τρίτη σήραγγα  πιθανώς οδηγεί κατευθείαν σε αυτήν. Έχει μόνο νόημα ότι οι σκιώδεις ελίτ δεν ενδιαφέρονται να κάνουν την ανακάλυψη γνωστή στους ανθρώπους. 

Σχετικές: Η πλήρης συλλογή των ιστοριών για Agartha; 

Εντατικές προετοιμασίες άρχισαν για αποστολές στο εσωτερικό όλων των 3 ​​σήραγγες, όπως παρακάτω: η πρώτη στην Αίγυπτο, η δεύτερη στο Θιβέτ, και η τρίτη για τον πυρήνα της Γης. 

(Περίληψη των γεγονότων από το βιβλίο: "Viitor cu Cap de mort», από «Radu Cinamar" - το ψευδώνυμο για ένα άγνωστο συγγραφέα, ο οποίος κατά τη γνώμη μου, δεν είναι άλλος από πρώην Γενικό Emil Strainu . Στηρίζω τη δήλωσή μου σχετικά με το εξαιρετικά παρόμοιο στυλ γραφής και το γεγονός ότι ο συγγραφέας είχε άμεση πρόσβαση σε αυτό πάνω-Top Secret βάση εξωγήινων. - κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν το πρόσωπο δεν ήταν εκ των έσω) 

Το 2009, μια τοπική τηλεόραση "Antena 1" παρουσίασε εν συντομία αυτά τα γεγονότα:
  

Μετά το πρόγραμμα, έχουν λάβει μια ανώνυμη απειλή από τηλέφωνο:

Το παρακάτω είναι ένα αντίγραφο της κλήσης Ο δημοσιογράφος από το "Antena 1", απάντησε το τηλέφωνο.:

Δημοσιογράφος: Γεια σας, καλό απόγευμα!

Ανώνυμος που καλεσε: Σας στέλνουμε μια προειδοποίηση: να είστε πολύ προσεκτικοί!Σταμάτα να μιλάς για το Bucegi [Όρη]!

Ε: Ποιος είσαι εσύ;

AC: Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να παραμείνουν στο επίπεδο κάποιων δομών και δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται! Έχετε εισέλθει σ΄ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Είστε νέοι, που έχουν οικογένειες ... υπάρχουν αρκετά θέματα σε αυτή τη χώρα για να μιλήσετε.

R: Mister, ποιος είσαι;

Ac: Δεν θα ήθελα να μας γνωρίσετε και να τον εαυτό σας συνέντευξη από εμάς! Αυτό είναι το μόνο που είχα να πω. 


Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση και να θυμάστε πάντα: "η αλήθεια είναι εκεί έξω". Ποτέ μην σταματήστε την αναζήτηση ...

Η ταινία "Promethus" vs Bucegi

Είναι απίστευτο το πόσο η ταινία Promethus και τα μυστικά του ορους Bucegi έχουν  κοινά στοιχεία και όμως αν δεν ξέρετε για αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να δείτε μόνο την ταινία. Τους αρέσει να κρύβουν τα πράγματα σε κοινή θέα, για να αποκαλύπτουν αλήθειες σε μικρά στάδια. Κάνουν αυτό έτσι ώστε όταν συναντάς κάτι πραγματικό το κοινό μπορεί να πει "το είδαμε  στην ταινία". Αυτή η πληροφορία έχει άρχισε να έρχεται έξω αργά  αλλά διαπιστώθηκε ΠΡΙΝ την ταινία.

Ποιες είναι αυτές οι ομοιότητες:
Σήραγγες στην ταινία και Bucegi;
Σφίγγα πάνω από τις σήραγγες στην ταινία και επίσης πάνω από τις σήραγγες Bucegi;
Σχεδόν μια ακριβή αντιστοιχία της Sphinx στα βλέμματα;
Giant καθίσματα και τραπέζια στο χώρο του κινηματογράφου και Bucegi;
Αίθουσα προβολών στον κινηματογράφο και σε Bucegi;
Ο κινηματογράφος είναι για το DNA και Bucegi συνομιλίες για το DNA;

Υπάρχει μια τεράστια συσχέτιση μεταξύ της μεμβράνης και αυτης στις σήραγγες. Η μεγάλη πλημμύρα, μίλανε σε όλες σχεδόν τις θρησκείες και τα αρχαία κείμενα, λένε παρόμοια πράγματα. Αυτό το γεγονός δεν ήταν ένα φυσικό γεγονός για αυτό είμαι σίγουρος.


Αποδεικτικά στοιχεία των στρατιωτών που φυλάνε την είσοδο

Ένα από τα πράγματα που αναφέρονται στο βιβλίο είναι κοινούς στρατούς σε όλο τον κόσμο που φύλαγε την είσοδο της σήραγγας.


Τον Ιούλιο του 2010 ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, που μεταφέρε "Ισραηλινους" στρατιώτες συνετρίβη στα βουνά Bucegi σκοτώνοντας όλους και τους 6 στρατιώτες.Οι ιστοσελίδες που βρήκα και που παραπέμπουν σε αυτό το γεγονός όλοι είπαν οι φορείς έλειπαν και δεν βρέθηκαν με το ελικόπτερο. 
Μόλις άρχισα να συζητάμε τις ιστορίες  οι ιστορίες είχαν αλλάξει μεταξύ της πρώτης εύρεση τους και στη συνέχεια πηγαίνει πίσω σε αυτούς. Ευτυχώς θα μπορούσα ακόμα να βρει μια πηγή ειδήσεων που δεν είχα μιλήσει για τους οποίους εξακολουθούν να έδειξε πρώτα τι είχα διαβάσει. Αυτή είναι τώρα η μόνη πηγή που δεν έχει αλλάξει. Πατήστε εδώ για την έκθεση ειδήσεων του CNN και στη συνέχεια να τη συγκρίνουμε με άλλες που μπορείτε να βρείτε. Σε περίπτωση που παίρνει αφαιρεθεί εδώ είναι ένα PDF screenshot .

Ιερουσαλήμ (CNN) - Το Ισραήλ έχει εντοπίσει έξι στρατιώτες προσωπικό που αγνοούνται μετά από μια συνετρίβη  ισραηλινού ελικοπτέρου στη Ρουμανία τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια κοινής στρατιωτικής άσκησης. Σύμφωνα με Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ, οι Ισραηλινοί είναι: Αντισυνταγματάρχης Avner Goldman, Αντισυνταγματάρχης Daniel Shipenbauer, Maj Yahel Keshet, Maj Lior Shai, ο υπολοχαγός Nir Lakrif και Sgt... 1st Class Oren Cohen. IDF είπε το αεροσκάφος μετέφερε τέσσερις πιλότοι, δύο μηχανικους και ένα μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρουμανίας. Η ισραηλινή CH-53 ελικόπτερο κατέβηκε περίπου 15:20 (08:20 π.μ. ET) Δευτέρα, το υπουργείο Άμυνας της Ρουμανίας είπε σε μια δήλωση. Λειτουργίες αναζήτησης και διάσωσης άρχισαν αμέσως, χρησιμοποιώντας ένα ρουμανικό ιατρικό ελικόπτερο και δύο ισραηλινά ελικόπτερα, ανέφερε η δήλωση. Τα συντρίμμια βρέθηκαν λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή Fundata-Zarnesti, Brasov κοντά στην κεντρική Ρουμανία, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας. Ο τόπος της συντριβής ήταν σε απομακρυσμένη περιοχή, σε υψόμετρο πάνω από 2.000 μέτρα (περίπου 6.560 πόδια) στα βουνά, σύμφωνα με το υπουργείο.

Αναρωτιέται κανείς δύο σημαντικά ερωτήματα σχετικά με αυτό:

1. Γιατί ήταν ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ κολλήσεις σε ένα ελικόπτερο στη Ρουμανία; 
2. Πώς μπορούν να βρουν το ελικόπτερο, αλλά δεν βρίσκουν τα όργανα με αυτό;

Όπως έχω ήδη πει, όταν για πρώτη φορά βρήκε αυτό κάθε είδηση ​​ανέφερε ότι οι φορείς που έλειπαν, αλλά μόνο μετά από αυτό άρχισε να διαρρεύσει ότι η συγκάλυψη ξεκίνησε.

Επίσης, να θυμάστε ότι το 2009 η κυβέρνηση των ΗΠΑ δαπανήσει $ 100 εκατομμύρια σε μια νέα στρατιωτική βάση στη Ρουμανία.

Βουνό Kailash, Θιβέτ πληροφορίες εδω  και εδω
Kongka La - Υπόγεια βάση UFO  στα Ιμαλάια 
Αμερικανοί ψάχνουν για τεχνολογία "Vimana" στο ΑφγανιστάνΓΙΓΑΝΤΕΣ-Τα ευρήματα που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση και να θυμάστε πάντα: "η αλήθεια είναι εκεί έξω". Ποτέ μην σταματήστε την αναζήτηση ...
  • ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ erevnw.blogspot. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top