0
Ποια είναι η Λιβανέζα καλλονή η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του συντρόφου της; Μια προσεκτική ματιά θα δείξει ότι και στο παρλεθόν είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ.



Η νεαρή καλλονή που πέρασε την είσοδο του Grand Resort στο Λαγονήσι εκείνο το καυτό καλοκαιρινό πρωινό, συγκέντρωσε μονομιάς τα βλέμματα των αρσενικών θαμώνων της παραλίας.

Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, απλά να αποχωριστεί το παρεό της και να μείνει με το μαγιό για να κερδίσει την αμέριστη προσοχή των ανδρών, με τις εντυπωσιακές αναλογίες της.


Μερικά χρόνια αργότερα, η εκρηκτική Ε.Λ. -που δηλώνει διερμηνέας ως επαγγελματική ιδιότητα- βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο μιας εφήμερης δημοσιότητας.

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του φίλου της αν και η ίδια το αρνήθηκε κατηγορηματικά στην χθεσινή απολογία της, μετά την οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Το κορίτσι έχει καταγωγή από τον Λίβανο και την Ελλάδα

Τον χειμώνα του 2010, η σχέση της με τον γιο της βασίλισσας της μπουχάρα Δέσποινας Μοιραράκη, Γιώργο, θα έχει άδοξο τέλος, όταν μετά από έναν καυγά που είχαν τον μήνυσε για ξυλοδαρμό.

Ο τότε σύντροφός της ανταπάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και η ιστορία τους έγινε μια μίνι σαπουνόπερα λίγων ημερών σε κανάλια και κουτσομπολίστικες εφημερίδες.



Μέχρι τον καυγά, το ζευγάρι σύχναζε στα κοσμικά στέκια της Παραλιακής και της Αθήνας, φωτογραφιζόμενο σε στιγμές ευτυχίας και με την Ε.Λ. να είναι αποκαλυπτική σε κάποια ενσταντανέ.

Κάποιοι την θυμούνται σε μια αλήστου μνήμης τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Βασίλη Δρυμούση στο Alter να πλένει μια μηχανή ή να δοκιμάζει κρασί.

Ήταν κι αυτά στιγμιότυπα από την ζωή ενός κοριτσιού που δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει κάτι παραπάνω από σύντομα περάσματα στην τηλεόραση και την σελίδα 3 με τις άγνωστες συνήθως καλλονές στις gossip εφημερίδες.

Ο καυγάς με τον Γιώργο Μοιραράκη και οι εκατέρωθεν μηνύσεις έληξαν τελικά με έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό ανάμεσα στα δύο μέρη τον Νοέμβριο του 2010.

Η Ε. συνέχισε την ζωή της βγαίνοντας με φίλους από τον Λίβανο και την Σαουδική Αραβία που έρχονταν το καλοκαίρι στην Αθήνα, στους οποίους πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως διερμηνέας.

Απασχόλησε ξανά τα gossip έντυπα πέρσι το καλοκαίρι με αφορμή μια ακόμη θυελλώδη σχέση της με γνωστό bon viveur των Νοτίων Προαστίων, όταν κατέληξαν και οι δύο τους στο νοσοκομείο μετά από φοβερό καυγά. Μάλιστα όπως είχε γραφτεί στην Espresso η μελαχροινή καλλονή κατηγόρησε τον σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση και σοδομισμό με τηγάνι!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά είναι αυτή που κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας, την οποία αρνείται, λέγοντας ότι ο επιχειρηματίας που ήταν μαζί της είχε πιει και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο τελευταίος φέρεται να είπε στους ανθρώπους που τον βρήκαν αιμόφυρτο ότι η Ειρήνη τον έσπρωξε στο κενό, σε μια υπόθεση που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Προς το παρόν η 33χρονη μελαχροινή καλλονή δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας και πρέπει να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, βιώνοντας για άλλη μια φορά στην ζωή της μια σχέση με πολλή ένταση. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top