0
Στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα έδωσε συνέντευξη γνωστή τραγουδίστρια,  η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της, αλλά και την προσφορά που είχε από επιχειρηματία για να πάει στο μαγαζί του.
Ο λόγος για τη Χριστίνα Δελλή. 

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Μετά το διαζύγιο ήρθε άλλος έρωτας;

«Ύστερα από αρκετά χρόνια μοναξιάς γνώρισα έναν ωραίο άντρα, γνωστό σήμερα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, μαζί με τον αδελφό του. Είχε ένα σουβλατζίδικο στο Παγκράτι κι ένα μπουζουξίδικο στον Ωρωπό, και ονειρευόταν να ανοίξει ένα κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα. Με τις γνωριμίες μου κατάφερε και πήρε ένα μαγαζί στη λεωφόρο Συγγρού, όπου τραγουδούσα για εφτά χρόνια. Οσο κράτησε και η γεμάτη πάθος αλλά και ζήλια σχέση μας.»

Γιατί χωρίσατε;

«Γιατί μπερδεύτηκαν τα αισθηματικά με τα συμφέροντα. Δεν με άφηνε να φύγω από το μαγαζί, φρενάροντας την καριέρα μου. Αναγκάστηκα να αρνηθώ πρόταση του τότε ιδιοκτήτη του Can Can, ο οποίος μου έδινε 10.000.000 δραχμές για τη «μετεγγραφή» στο μαγαζί, με δώρο μια ολοκαίνουργια Mercedes. Κι εκείνος δεν με άφησε.»

Δεν το έχετε ξεπεράσει μάλλον…

«Μα πληγώθηκα και καταστράφηκα επαγγελματικά. Οταν χωρίσαμε, το 2009, έκλεινα συμβόλαια με μαγαζιά και δύο ημέρες μετά ακυρώνονταν».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top