0
Στα λευκά ντύθηκαν ήδη πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα Βόρεια προάστια, καθώς η επέλαση του «Τηλέμαχου» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Στα στενά και στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχει δημιουργηθεί ένα στρώμα χιονιού, ενώ η χιονόπτωση ολοένα και αυξάνεται, με την κορύφωσή της να προβλέπεται στη διάρκεια της νύχτας, μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.

Το πέρασμα του «Τηλέμαχου» θα είναι σύντομο, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του θα είναι πολύ έντονα και σε αρκετά χαμηλότερα υψόμετρα, σε σχέση με τη «Σοφία», την παγωμένη καταιγίδα που έπληξε τα προηγούμενα 24ωρα τη χώρα.

Αντιμέτωποι με το πρόβλημα θα βρεθούν κυρίως οι κάτοικοι στις παρυφές της Πάρνηθας, της Πεντέλης και του Υμηττού, ενώ οι θερμοκρασίες στη διάρκεια της νύχτας και το πρωί, θα είναι υπό το μηδέν.


Χιόνια στην Εκάλη:



Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Πέτρο ενώ με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θήβας .

Υπενθυμίζεται ότι παραμένει κλειστή από τις 7 το απόγευμα η περιφερειακή οδός Πεντέλης και η λεωφόρος Πάρνηθας.

Επίσης λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Δείτε τις φωτογραφίες από διάφορους δρόμους στην Αττική: 









loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top