0
Η κοινωνία των νοτίων προαστίων θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Τσερκέζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Ήταν ο άνθρωπος που ίδρυσε τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Local tv, στα τέλη της δεκαετιας του '90 ο οποίος αρχικά εξέπεμψε στην περιοχή της Βάρης και της Βάρκιζας και εν συνεχεία η εμβέλειά του «απλώθηκε» και σε γειτονικούς δήμους.

Έφυγε σε ηλικία 65 ετών, στο mediterraneo hospital της Γλυφάδας, «χτυπημένος» από ανεύρισμα μετά από δύο πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις.

Προσωπικά του οφείλω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ευκαιρία που μου έδωσε ώστε να κάνω τα πρώτα τηλεοπτικά μου βήματα ως μαθητευόμενος δημοσιογράφος...

Εκφράζω την οδύνη μου και τα συλληπητήριά μου από τα βάθη της ψυχής μου στην οικογένειά του.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μετά την είδηση του θανάτου του προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Απεβίωσε χθες αιφνιδίως ο συμπολίτης μας, ιδιοκτήτης του τοπικού καναλιού «Local TV» και συνεργάτης του Δήμου μας, Γιάννης Τσερκέζος, ένας γνήσιος υπηρέτης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς αφιέρωσε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην ενημέρωση του κοινού μέσα από το κανάλι του, στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το «Local TV» έφερε τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων στα σπίτια μας με ζωντανές μεταδόσεις από πολλούς δήμους ενώ παρακολουθούσε και μετέδιδε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις των θεσμικών φορέων της αυτοδιοίκησης.

Το 2014 ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Γιάννη Τσερκέζο θεσμοθέτησε τη ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων, αλλά και των σημαντικότερων εκδηλώσεων μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου και η εκτέλεση του έργου από τον Γιάννη και τους συνεργάτες του ήταν υποδειγματική.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Γιάννη Τσερκέζου που αφήνει ένα μεγάλο κενό ενημέρωσης στο Δήμο μας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα. 

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του«.

Η κηδεία του Γιάννη Τσερκέζου θα γίνει την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, από το Κοιμητήριο της Βούλας.

Κ.Ζαρέντης 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top