0
Σάλο προκάλεσε πριν από λίγο καιρό η είδηση ότι γνωστές τραγουδίστριες προκάλεσαν χαμό στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. 

Όπως είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, οι δύο τραγουδίστριες ήταν δυσαρεστημένες για διαφορετικούς λόγους.

Η μία από τις δύο όπως έγινε γνωστό ήταν η τραγουδίστρια Demy. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχώρησε από την εκπομπή αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ την έβαλαν να καθίσει δίπλα στο πιάνο, γεγονός που τη δυσαρέστησε.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για τον ντόρο που έχει ξεσηκωθεί.
Όπως σημείωσε δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα και μεγαλοποιήθηκαν. Τόνισε μάλιστα ότι από το να κάνει κάτι που δεν εξέφραζε προτίμησε να πάει σπίτι της.

«Σίγουρα δε συνέβη αυτό που έγραψαν ακριβώς. Γιατί πάντα τα μεγαλοποιούν και σε κάποιες περιπτώσεις προς μία σεξιστική κατεύθυνση. Όντως εκείνο το βράδυ συνέβησαν κάποια πράγματα. Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει να πάω σπίτι μου. Και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της. Μας έμπλεξαν, είπαν πως ξεμαλλιαστήκαμε. Επαγγελματίες είμαστε. Κάποιες φορές δεν βγαίνουν όλα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Demy.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top