0
Είναι ύποπτο ψέμα πως η κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ δεν μπορεί να αλλάξει ή να ακυρωθεί πλήρως, αν αυτή ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή.


Η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί πλήρως και να επιστρέψουμε στην υφιστάμενη κατάσταση, ακόμα και μέχρι την κύρωση του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ από την Ελλάδα. Η κύρωση του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ακολουθεί την απόφαση του ΝΑΤΟ για ένταξή τους στον οργανισμό και τότε η Ελλάδα επιλέγει αν εν τέλει θα κυρώσει την ένταξη αυτή.

Ούτε οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια που αποφασίστηκαν στις 11 Ιανουαρίου 2019, ούτε οτιδήποτε άλλο έχει γίνει ως τώρα δεν θα ισχύσει, αν η Ελλάδα δεν κυρώσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ως τότε, τα Σκόπια, όπως μας έχουν ανακοινώσει μέσω Ρηματικής Διακοίνωσης, δεν θα θέσουν σε ισχύ τις αλλαγές στο Σύνταγμά τους, στις οποίες προχώρησαν στο πλαίσιο της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.

Αλλά, ακόμα και η Ελλάδα κυρώσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, οι συνταγματικές τους αλλαγές δεν ισχύουν επειδή δεν τις προσυπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους. Θα είναι πολιτειακά απαράδεκτο να προσυπογράψει ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάτι που δεν φέρει την υπογραφή του ομολόγου του.

Γι' αυτό οι Ρώσσοι έχουν δίκιο δηλώνοντας πως η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ δεν τηρεί τους κανόνες της νομιμότητας και πως αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο εξέτασης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Εκεί θα καταλήξει η κυρωμένη από τους Έλληνες συμφωνία Τσίπρα Ζάεφ, αφού ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο, και αφού επικυρωθεί από τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η συνομολόγηση της Συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ είναι πράξη εσχάτης προδοσίας. Οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Κοτζιάς πρέπει να βρεθεί τρόπος να λογοδοτήσουν για εσχάτη προδοσία στον φυσικό τους δικαστή. Ο Πάνος Καμμένος συνήργησε στην τέλεση εσχάτης προδοσίας. Οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου που θα ψηφίσουν την κατάπτυση συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ θα καταστούν ανάξιοι της πατρίδος.

Οι βουλευτές και η ηγεσία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που κελαηδάνε δεξιά κι αριστερά πως «μετά την ψήφισή της από την ελληνική βουλή, η συμφωνία των Πρεσπών δύσκολα αλλάζει» σας εξαπατούν. Τα λόγια και ο ρόλος τους είναι απογοητευτικά και επιτρέπουν άλλες σκέψεις…

Εγώ, μεταξύ πολλών Ελλήνων, δεσμεύομαι να μην εφαρμόσω τίποτε απ, ό,τι διαλαμβάνεται στην κατάπτυστη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δημοτικός σύμβουλος ή απ’ οποιανδήποτε άλλη επίσημη πολιτική ή τεχνοκρατική θέση. Θα εργαστώ ώστε να ακυρωθεί η προδοσία που φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα και η Μακεδονία να παραμείνει μία και ελληνική.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top