0
Ολόκληρη θεατρική παράσταση έστησε πρωινιάτικα ο Καμμένος. Μαζί με τον καφέ του έβαλε βίντεο από έπαρση Σημαίας στον Γράμμο, ακολούθως πήγε στην Μητρόπολη Αθηνών να μεταλάβει, κατόπιν πήγε στον Τσίπρα και τελείωσε την παράσταση με συνέντευξη τύπου, όπου ανακοίνωσε ότι «οι ΑΝΕΛ φεύγουν από την κυβέρνηση» και ότι «θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών».

Μεγάλο μέρος της συνεντεύξεώς του, όμως, αναλώθηκε σε μία ζοφερή πραγματικότητα που είναι η ΟΥΣΙΑ του όλου ζητήματος: Οι μισοί ΑΝΕΛ θα υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, ασχέτως του τι ακριβώς είπε ο πρόεδρός τους σήμερα.

Ο Παπαχριστόπουλος έχει ήδη δηλώσει δημοσίως ότι θα υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ η απουσία της Κουντουρά και του Β. Κόκκαλη από την σημερινή συνέντευξη τύπου, που προκάλεσε τα πλείστα αιχμηρά σχόλια του Καμμένου, μάλλον δείχνει ότι θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Αυτό σημαίνει ότι από τους συνολικά επτά βουλευτές του Καμμένου, οι τρεις θα υπερψηφίσουν την προδοσία της Μακεδονίας μας. Αντιστοίχως για την ψήφο εμπιστοσύνης, οι ψήφοι των ΑΝΕΛ που θα στηρίξουν τον Σύριζα θα είναι πιθανότατα τέσσερις από τις επτά.

Χαρακτηριστική είναι η φράση του Καμμένου πως "Εγώ, η κυρία Κόλλια και ο κ. Κατσίκης θα καταψηφίσουμε". Σε αυτή του την φράση, βεβαίως, παραλείπει να πει ότι όλοι οι υπόλοιποι θα σταθούν στο πλευρό του Σύριζα, δίνοντάς του τις κρίσιμες ψήφους για να περάσει η προδοσία της Μακεδονίας και για να παραμείνει στο τιμόνι της χώρας, σχηματίζοντας μία κυβέρνηση μειοψηφίας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top