0
Αντιπαράθεση μεταξύ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου με τον Γιώργο Μαυρωτά σημειώθηκε στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΙ.


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε τηλεφωνική παρέμβαση του σημείωσε: «Αν ο Ψαριανός και ο Αμυράς θέλουν να σταματήσουν τη διαδικασία, πρέπει να παραιτηθούν για να μην έχει το δικαίωμα ο Μαυρωτάς να ψηφίσει». Με τον βουλευτή του Ποταμιού να απαντά: «Ο κ. Κωνσταντινόπουλος καλεί σε αποστασία τους βουλευτές του Ποταμιού».

Στη συνέχεια ο κ. Μαυρωτάς τόνισε: «εγώ, ο Θεοδωράκης και ο Λυκούδης προσανατολιζόμαστε προς το «ναι» για τη Συμφωνία των Πρεσπών» και διευκρίνισε πως «θα στηρίξουμε τη Συμφωνία αλλά ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Τηλεφωνικά παρενέβη και ο Γρηγόρης Ψαριανός που σχολίασε: «Δεν ισχύει αυτό που λέει ο κ. Κωνσταντινόπουλος επιλαχούσα είναι η κα Λυμπεράκη που είναι σφόδρα υπέρ της συμφωνίας. Το θέμα είναι τα μαγειρέματα που κάνει ο Τσίπρας και ο Βούτσης στις επιτροπές».

Συνέχισε λέγοντας: «Να διαλύσουμε τα κόμματα για να μην περάσει η συμφωνία; Η κυβέρνηση έχει 151 βουλευτές δεν έχει κανέναν ανάγκη».

Κλείνοντας ο κ. Ψαριανός σχολίασε πως τα συλλαλητήρια δεν κάνουν εξωτερική πολιτική για τη χώρα αλλά είναι μέσα πίεσης. Τόνισε μάλιστα πως πριν από τέσσερα χρόνια, τα συλλαλητήρια των αγανακτισμένων έφεραν τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top