0
Ο 19χρονος Αλβανός κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη. 

Από το χτύπημα με το σίδερο είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η άτυχη κοπέλα, οι οποίες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει τον θάνατό της, αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί. Την εκδοχή αυτή, ότι ο Αλβανός είχε χτυπήσει με μανία την άτυχη κοπέλα, είχε δώσει ο 21χρονος Ροδίτης. 

Τα αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκαν όπως αναγράφεται σε έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας που διαβιβάστηκε στο Λιμεναρχείο Ρόδου.

Ταυτόχρονα ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια, ποτήρια μέσα στο σπίτι στους Πευκούς, τόπο μαρτυρίου της Ελένης Τοπαλούδη.

Εντόπισαν και γενετικό υλικό των δύο ανδρών όπως και της κοπέλας τόσο μέσα στο σπίτι όπως και στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο είχαν μεταφέρει από το σπίτι της στους Πευκούς και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν την κοπέλα ζωντανή στην παραλία της Φωκιάς.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας ή 3ου δράστη, στον τόπο της δολοφονίας, παρά μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα.

Την ίδια ώρα δικογραφία σχηματίστηκε, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, σε βάρος 12 κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνας για τον ξυλοδαρμό μέσα στο κελί, του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά στο αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού με το κινητό τηλέφωνό του κατηγορείται και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Σημειώνεται ακόμη, ότι ο 19χρονος είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη των κρατουμένων που τον ξυλοκόπησαν.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top