0
Ο Πάτρικ Στουμφ της Ντουντελάνζ που φωτογραφήθηκε στην Ακρόπολη σχηματίζοντας με τα χέρια του τον αετό που παραπέμπει σε αυτόν της «Μεγάλης Αλβανίας», ζήτησε συγγνώμη.

Το «Sport24» επικοινώνησε με τον Πάτρικ Στουμφ, ποδοσφαιριστή της Ντουντελάνζ ο οποίος μαζί μ' έναν συμπαίκτη του φωτογραφήθηκαν στην Ακρόπολη και πόζαραν σχηματίζοντας με τα χέρια τους συμβολισμούς που παραπέμπουν στον αετό της «Μεγάλης Αλβανίας».

Ο 30χρονος επιθετικός ζήτησε συγγνώμη, τόνισε πως αγαπάει την Ελλάδα και ότι δεν γνώριζε τι σημαίνει στα μέρη μας η συγκεκριμένη κίνηση:

«Είμαι Γερμανός, δεν έχω καμία σχέση ή καταγωγή από την Αλβανία. Είμαι βλάκας γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει αυτή η χειρονομία για τους Έλληνες. Το κάναμε για πλάκα όπως πανηγυρίζουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Συγγνώμη από τους Έλληνες, αγαπώ την Ελλάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πως η επίμαχη φωτογραφία έχει "κατέβει" από τον λογαριασμό της Ντουντελάνζ στο Facebook, προφανώς εξαιτίας της έκτασης που πήρε το θέμα των δύο παικτών της ομάδας από του Λουξεμβούργου και αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League την οποία αντιμετώπισε την Πέμπτη (8/11) συντρίβοντάς με το επιβλητικό 5-1!.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top