0
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Έντι Ράμα βρίσκεται και ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα ο οποίος ζήτησε να καταργηθεί ο εορτασμός της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940-1941 στα ελληνικά στρατιωτικά κοιμητήρια της Βορείου Ηπείρου χαρακτηρίζοντάς τον «σοβινιστική γιορτή»!

Σύμφωνα με τον Μπερίσα το γεγονός στους Βουλιαράτες ήταν ένα οργανωμένο σενάριο από την Ελλάδα.

«Ο Κατσίφας χρησιμοποιήθηκε ως βορά των σφαιρών. Το περιστατικό στους Βουλιαράτες ήταν ένα οργανωμένο σενάριο από τον κάτω γείτονά μας (Ελλάδα). Ήταν στρατιωτικός, μέρος των πιο ρατσιστικών εξτρεμιστικών κύκλων εναντίον των Σκιπτάρεβε. Ήταν ένα σενάριο για να αναδειχθεί η Βόρειος Ήπειρος (Vorio Epirin)».

«Αυτό συνέβη τώρα επειδή η χώρα δεν έχει κυβέρνηση», είπε ο Μπερίσα και πρόσθεσε  ότι η ελληνική επέτειος του ‘ΟΧΙ’ δεν θα πρέπει πλέον να γιορτάζεται γιατί όλοι είδαν τι έγινε αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο

«Ο εορτασμός του ‘ΟΧΙ’ δεν πρέπει να γιορτάζεται, είναι πια γνωστό το τι έγινε. Ο εορτασμός του ‘ΟΧΙ’ είναι μια σοβινιστική γιορτή (festime shoviniste)  με σαφή στόχο την Βόρειο  Ήπειρο», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top