0
«Έπεσαν οι μάσκες». Φωτογραφία - ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζ.Ζάεφ, μαζί με τον γιο του να ψηφίζει στην σκιά του χάρτη της Μεγάλης Μακεδονίας! 

Σε τι διαφέρει τελικά ο Ζ.Ζάεφ από τους προηγούμενους και τον Γκρουέφσκι. Φυσικά σε τίποτα. Όλοι έχουν ένα κοινό όραμα με το οποίο έχουν γαλουχηθεί εδώ και δεκαετίες. Την υλοποίηση του σχεδίου "ενιαίας Μακεδονίας" με έξοδο στο Αιγαίο.

Το φωνάζουν και οι ίδιοι όπως αποκάλυψε προ ημερών το pronews.gr. 

Πάντως χτες υπήρχαν και στιγμιότυπα της τηλεόρασης των Σκοπίων με αναφορές στον Μέγα Αλέξανδρο. Και κάποιοι υποστηρίζουν ακόμα πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών… λύνουν το πρόβλημα!


Παρ' όλα αυτά ο Ν. Κοτζιάς σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο δικαιολόγησε πλήρως τον Ζάεφ και όπως είπε "δίνει μάχη" για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών!

Πιο αναλυτικά, μαζί με τον γιο του, Ντούσκο, ψήφισε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, για το ιστορικό δημοψήφισμα αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η συγκεκριμένη συμφωνία μπορεί να προβλέπει την αφαίρεση κάθε στοιχείου αλυτρωτισμού, από σχολικά βιβλία κ.λ.π. ωστόσο στην σχολική τάξη που επέλεξε για να ψηφίσει ο Ζόραν Ζάεφ, υπήρχε στον τοίχο ο χάρτης της Μεγάλης Μακεδονίας, ο οποίος εμφανίζει την Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία να ανήκει στο κράτος των Σκοπίων.

Να είναι τυχαίο;

Λέτε να μην έγινε ένας έλεγχος στον χώρο πριν πάει να ψηφίσει ή απλά ήθελα με αυτό τον τρόπο οι Σκοπιανοί να στείλουν ένα μήνυμα;

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο στην πόλη στην πόλη Στρούμιτσα, ο Ζάεφ, ο οποίος συνοδευόταν και από τη σύζυγό του, δήλωσε αισιόδοξος για ένα ισχυρό αποτέλεσμα που «θα αποδείξει πως οι “Μακεδόνες” είναι υπέρ της ένταξης στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση» αναφέρει το xronometro.com

Παρόλ' αυτά, ο Ν.Κοτζιάς χαρακτήρισε «κακό πρόεδρο» τον Γκ. Ιβάνοφ και τόνισε πως το δημοψήφισμα στα Σκόπια δεν αποτελεί νομικό όρο ή προϋπόθεση για την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών....

Το γάντι στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, πέταξε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για το Σκοπιανό, καλώντας ουσιαστικά το κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ να θέσει θέμα δυσπιστίας στην κυβέρνηση.

Όπως είπε «ακούω το σενάριο ότι οι ΑΝΕΛ θα πάνε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πέσει η κυβέρνηση. Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν έτσι, αλλά με ψηφοφορία. Όποιος θέλει ας φέρει πρόταση στη Βουλή και τότε θα ανακαλύψουμε τα μυστικά της Βουλής και τους πραγματικούς συσχετισμούς».

«Αναρμόδιος ο Καμμένος να μιλά για εξωτερική πολιτική» είπε χαρακτηριστικά...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top