0
«Η Νέα Δημοκρατία χρησιμοποίησε τα Σώματα Ασφαλείας ως κομματικό λάφυρο και κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τα σενάρια περί έκτακτων κρίσεων στην αστυνομία.


Σημειώνεται ότι σε ανακοίνωση της ΝΔ, μετά απο συνάντηση που είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών (ΠΟΑΞΙΑ) με τους αντιπροέδρους του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη και ‘Αδωνι Γεωργιάδη, αναφέρεται ότι «η αποχωρούσα κυβέρνηση δρομολογεί, ως φαίνεται, έκτακτες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με σκοπό να αλώσει κομματικά και τη δημόσια τάξη». «Η επόμενη κυβέρνηση θα αξιολογήσει τις κρίσεις και τις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Απαντώντας το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που για δεκαετίες χρησιμοποίησε τα σώματα ασφαλείας ως κομματικό λάφυρο απογειώνοντας το μοντέλο του πελατειακού κράτους.

Ουδέποτε δημιούργησε σοβαρές κρατικές δομές και ποτέ δεν πορεύτηκε με βάση τις αρχές της αξιοκρατίας και της διαφάνειας. Αυτές οι επιλογές, άλλωστε, είναι ένα μέρος όσων συνέβαλαν στη χρεωκοπία της χώρας.

Είναι πρόδηλος ο πανικός της ΝΔ. Δεν αντιδρά ως υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά ως παλαιοκομματικό απομεινάρι, που όπως πάντα κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top