0
Ανακοινώνεται την Τρίτη (2/10) το νέο κόμμα που θα καλύψει τον χώρο της Δεξιάς από τους Δημήτρη Καμμένο και Τάκη Μπαλτάκο σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο (Athens Plaza) στις 12 το μεσημέρι.


Το νέο κόμμα θα φέρει το όνομα «Δύναμη Ελληνισμού» και  όπως είπε ο κ. Καμμένος συνομιλώντας με δημοσιογράφους, ο νέος πολιτικός φορέας θα κινείται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας και θα απευθύνεται σε δεξιούς ψηφοφόρους που δεν νιώθουν ότι εκπροσωπούνται 

Ο ίδιος είπε ότι η στελέχωση του κόμματος θα περιλαμβάνει εκπλήξεις ενώ μεταξύ άλλων στόχος είναι η είσοδος στην Βουλή με βουλευτές που θα προέρχονται από την ελληνική ομογένεια.

Oι πολιτικοί στόχοι του:

- Να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους,

- Να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. 

Απευθύνονται:

- Στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση  του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. 

- Σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.

- Σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας. 

- Σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

- Σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το «Μακεδονία ξακουστή».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top