0
Η ρητορική μίσους κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων από τους Αλβανούς μεγαλώνει ολοένα περισσότερο, προπαγανδίζοντας με ανιστόρητα επιχειρήματα τον μεγάλο τους στόχο...
Ποιος είναι αυτός; Η ανύπαρκτη για τους γνωρίζοντες ιστορία και η... πραγματική για τους Αλβανούς και όσους επιθυμούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα «Μεγάλη Αλβανία»!!!

Αλβανίδα ιστορικός λοιπόν, υποστήριξε σε τηλεοπτικό πάνελ, ενώπιον Έλληνα ιστορικού, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ελληνικός πληθυσμός στην Ελλάδα και πως κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, τους Τούρκους πολέμησαν Αρβανίτες με φουστανέλα, υποστηρίζοντας βεβαίως, βεβαίως πως και αυτοί ήταν Αλβανοί!!!

Η... ανιστόρητη Αλβανίδα ιστορικός δεν δίστασε μάλιστα να υποστηρίξει, πως ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας είναι Αλβανός!!!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, Βορειοηπειρώτης καθηγητής ενώπιον των μαθητών του, είχε σφοδρή αντιπαράθεση με την ίδια και έναν ακόμη φανατικό Αλβανό υποστηρικτή ανιστόρητων επιχειρημάτων κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τα διακιώματα της ελληνικής μειονότητας. με ποτέλεσμα να πετάξει τα ακουστικά του και να αποχωρήσει από το στούντιο.

Δείτε τα βίντεο με... δική σας ευθύνη:






ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top