0
Κάτι παράξενο συμβαίνει στο ηλιακό παρατηρητήριο στο Νέο Μεξικό.Το FBI έσπευσε να εκκενώσει και να αποκλείσει το αστεροσκοπείο New Mexico Sunspot Solar Observatory,χωρίς να δώσει εξηγήσεις γιατί το κάνει.


Το Παρατηρητήριο Sunspot,το οποίο λειτουργεί από το 1947,είναι προσωρινά κλειστό από 7/9/18 λόγω ζητήματος ασφαλείας στη μονάδα που βρίσκεται στα βουνά του Σακραμέντο,σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ένωσης Συντακτών Πανεπιστημίων για την Αστρονομία (AURA) Shari Lifson."Η Ένωση Πανεπιστημίων για Έρευνα στην Αστρονομία που διαχειρίζεται τη μονάδα αντιμετωπίζει ένα ζήτημα ασφάλειας αυτή τη στιγμή.Αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε την εγκατάσταση αυτήν τη στιγμή ως προληπτικό μέτρο. Ήταν η απόφασή μας να εκκενώσουμε την εγκατάσταση" δήλωσε ο Lifson.

Μαζί με το New Mexico Sunspot Solar Observatory έκλεισαν και άλλα επτά σε άλλες περιοχές του κόσμου την ίδια ημερομηνία.

Αμέσως, άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο -συνωμοσιολογικές θεωρίες ότι κάτι συνέβη ή ανακαλύφθηκε σχετικά με εξωγήινους και το FBI προσπαθεί να το κουκουλώσει.
Στην ιστοσελίδα του Ηλιακού Παρατηρητηρίου αναφέρεται ότι θα παραμείνει κλειστό «προσωρινά» λόγω «ενός θέματος ασφαλείας» που έχει προκύψει.

Η τοπική αστυνομία ανέφερε ότι πράκτορες του FBI κατέφθασαν ξαφνικά με ελικόπτερο Blackhawk και απέκλεισαν τις εγκαταστάσεις του αστεροσκοπείου, χωρίς καν να δώσουν κάποια εξήγηση στις τοπικές αρχές.

Το μυστήριο τροφοδότησε αμέσως,στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,διάφορες θεωρίες, όπως ότι η «επιδρομή» του FBI συνέβη μόλις οι αστρονόμοι του αστεροσκοπείου ανακάλυψαν στον ουρανό κάτι που δεν θα έπρεπε να είχαν δει,π.χ ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο.
Κάποιοι, σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», επεσήμαναν ότι το Sunspot Solar Observatory απέχει μόνο 200 χιλιόμετρα από το διάσημο Ρόκγουελ, όπου το 1947 ένα UFO είχε συντριβεί και ότι πτώματα εξωγήινων είχαν ανακαλυφθεί και τάχιστα εξαφανισθεί από την αμερικανική πολεμική αεροπορία.

Μαζί με το New Mexico Solar Observatory έκλεισαν και άλλα επτά σε άλλες περιοχές του κόσμου.

Μετά απ'αυτό βγήκαν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα,βίντεο και φωτό που δείχνουν τεράστιο αστροστόλο στην περιοχή του Ηλίου.

https://www.esquire.com/…/im-definitely-not-saying-its-ali…/

-Αυτά τα αντικείμενα στις εικόνες δεν είναι φωτοβολίδες φακών ή αντικειμένων που αντικατοπτρίζουν στο φακό της κάμερας,αλλά μαζικά μητρικά πλοία και στόλο μικρότερων ΑΤΙΑ στην περιοχή του Ηλίου.Μάλλον αυτός είναι ο λόγος για τον ξαφνικό τερματισμό της λειτουργίας του ηλιακού παρατηρητηρίου στο Νέο Μεξικό και των άλλων επτά ηλιακών παρατηρητηρίων....

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top